• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

SZEF GANGU Morze Wszystko

Zaczęty przez ebi10, Lipiec 07, 2012, 12:13:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ebi10

Tak mysle ze tylko biznesmen i inwstor mogom cos robic w gangu a szef nic
zeby jak biznesmen i inwstor jest w gangu to zeby szef tez mugl rozbudowywac
Bo szef powinien mudz wszystko ja tak mysle
szef gangu jak chce cos rozbudowac to zmiena na kilera zeby muc sam rozbudowac
niewiem poco to tylko strata czasu tak mysle ze szef powinien módz wszystko :)

[gm] TwUj Kapitan

nastepnym razem, jak bedziesz chcial napisac jakiegos posta to popros mame o pomoc :)

artur000000

a byłes na lekcji polskiego ostatnio? morze jest wielkie i głebokie ;D wiec cos ci tm nie pasuej i gramatyka no powala ;D:D:D

ebi10

no i  mi chodzi o pomysl a nie o lekcje polskiego

artur000000

ale naucz sie pisać bo nie wypada takim stylem, musisz sprzedać pomysł graczom a ja nie popre go nie tylko bo napisałeś go z lekka durnowato nie mozna było napisać, Cześć chciałbym wprowadzić taką zmiane żeby szef gangu mógł budować dragi jak i budynki ponieważ by szybciej można było to robić bez zbędnych zmian jakie trzeba aktualnie robić ;p moze i ja bym nie sprzedał ale no ty napisałęs bez sensu ;p

ebi10

ty napisałęs bez sensu
no i co morze chce tak pisac co ci do tego jak ja pisze

Never

nowłaśnie szef powinien robić wszystko w gangu a nie może jak jest inwestor i bizmesmen to nie moze
powinni to zmienic

szymek2001

jak szef chce cos zrobić to niech na chwilkę zabuierze inwestorowi czy biznesmanowi funkcje zrobi co chce i odda, chę  ;)

c4ash

Cytat: szymek2001 w Wrzesień 02, 2012, 10:07:25 AM
jak szef chce cos zrobić to niech na chwilkę zabuierze inwestorowi czy biznesmanowi funkcje zrobi co chce i odda, chę  ;)
Przeciez wlasnie o to ta dyskusja sie toczy. Chodzi o to, aby bez zmiany szef mogl budowac. W sumie nie jest to zly pomysl.

artur000000

to po cholere trzymać inwestora i bizmesmena

Gabriel Syme

Admin jak zobaczy ten wątek, to powinien za tą brawurę gramatyczno - stylową i rubaszną bezwzględność autora, usunąć cały temat - który po prostu wstyd przynosi temu forum...

Zgort

Zgadzam się z Gabrielem :D
Ale co do wątku to właśnie po to jest inwestor czy biznesmen bo dodatków nie ma za nic właśnie na te stanowiska trzeba przyjmować ludzi którzy są aktywni bo inaczej to niema sensu .

[G2]krzysiu432

Ja jestem za, lecz ta gramatyka mnie odpycha, no przecież może napisać przez "rz", no ludu kochany nauczycielka od j. polskiego, by mnie powiesiła :) .

Może, tak skopiuj to i zamień:
" Witam chciałbym przedstawić pewien pomysł, a mianowicie, by szef gangu mógł rozbudowywać dragi i ulepszać budynki w gangu, jednym słowem wszystko w jednym"
Skopiuj to z cudzysłowiem.

P.S Sorka jak przecinki nie tak, nie mam do nich głowy za bardzo :)

Zgort

Dobra ludzie odpuście on ma dopiero 9 lat więc uczy się dopiero gramatyki :D

Manchuckster

Cytat: ebi10 w Lipiec 07, 2012, 12:13:54 PM
Tak mysle ze tylko biznesmen i inwstor mogom cos robic w gangu a szef nic
zeby jak biznesmen i inwstor jest w gangu to zeby szef tez mugl rozbudowywac
Bo szef powinien mudz wszystko ja tak mysle
szef gangu jak chce cos rozbudowac to zmiena na kilera zeby muc sam rozbudowac
niewiem poco to tylko strata czasu tak mysle ze szef powinien módz wszystko :)

Przecież może. Wystarczy na minutkę wyłączyć inwestora lub biznesmena.