• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Kradzież konta 240lvl

Zaczęty przez skorupa1234567, Lipiec 23, 2012, 11:06:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

skorupa1234567

Witam wszystkich a post kieruje w szczególności w stronę administracji!. Wyjechałem na wakacje na tydzień, wracam i nie działa mi hasło, pomyślałem, że pewnie z tego wszystkiego coś mi się pomyliło.. klikam żeby przypomnieć haslo wyświetla mi się "Wiadomość została wysłana na podany adres.
Odbierz wiadomość i postępuj zgodnie z zawartą w niej instrukcją" aczkolwiek po 24h nic.. takie hasła zawsze przychodzą od 2-5 minut ja czekam i czekam..  Mam nadzieje, że administracja nie wprowadziła w ten tydzień opcji, żeby można sobie było zmienić email w profilu..

Nick : 19MisieQ20

Oczywiście zrobiłem sobie drugie konto, żeby zobaczyć czy moje istnieje czy jak, po czym widzę, że istnieje a nawet logowało się w ciągu 24h.. Bardzo proszę o rozwiązanie sprawy ponieważ gram już naprawdę długo ..

[gm] TwUj Kapitan

zapomniales email do administracji? juz Ci przypominam: admin@gangsters.com.pl

skorupa1234567

A w sumie nie pomyślałem o tym z tego wszystkiego, dzieki ;d

eli54321

Na poczte hasło nie przyszlo ? dziwna sprawa może w spam weszło ,raczej powinno przyjść. No ale jak ktoś sie logował to wiadomo ale jeśli nie podawałes nikomu hasła to włamali sie na skrzynke pocztową, możliwe że zmienili też poczte i nowe hasło poszło na ich konto choć nawet nie wiem czy sie tak da.
2,10,22,32,34,42,44,51,66,72

mikuś

Cytat: 19MisieQ20 w Lipiec 23, 2012, 11:06:49 AM
Witam wszystkich a post kieruje w szczególności w stronę administracji!. Wyjechałem na wakacje na tydzień, wracam i nie działa mi hasło, pomyślałem, że pewnie z tego wszystkiego coś mi się pomyliło.. klikam żeby przypomnieć haslo wyświetla mi się "Wiadomość została wysłana na podany adres.
Odbierz wiadomość i postępuj zgodnie z zawartą w niej instrukcją" aczkolwiek po 24h nic.. takie hasła zawsze przychodzą od 2-5 minut ja czekam i czekam..  Mam nadzieje, że administracja nie wprowadziła w ten tydzień opcji, żeby można sobie było zmienić email w profilu..

Nick : 19MisieQ20

Oczywiście zrobiłem sobie drugie konto, żeby zobaczyć czy moje istnieje czy jak, po czym widzę, że istnieje a nawet logowało się w ciągu 24h.. Bardzo proszę o rozwiązanie sprawy ponieważ gram już naprawdę długo ..

zacznijmy od tego że chciałeś sprzedać konto

Mateusz21

Tak jak pisze (G1)mikuś(G2) że 19MisieQ20 chciał sprzedać konto, bo mi też chciał sprzedać .Pewnie sprzedał dostał kasę na konto bankowe i teraz chce odzyskać to konto w grze 8)