• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Turnieje specjalne

Zaczęty przez Manchuckster, Listopad 18, 2012, 01:18:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Manchuckster

Jak wiadomo, każdy z nas chce wystąpić w turnieju specjalnym, jednak jest to swoistego rodzaju wyróżnienie ale gracze którzy już raz się wbiją do 25 rankingu biznesu to niemalże zawsze będą uczestniczyć w tym turnieju. Rozwinąć poziom dla nowego gracza do 500 to nie lada wyzwanie,  jedyną szansą jest 3-miesięczny ranking i może uda się załapać na te 10 ruchomych miejsc ale taki gracz z kolei od razu w pierwszej rundzie odpadnie.
Ten turniej po pierwsze jest za krótki i za mało emocjonujący.
Powinni awansować do następnej rundy gracze z pierwszej  3 danego turnieju.
Potem z tych 30 pozostałych graczy turnieju półfinałowego do turnieju końcowego awansowało by 9 graczy i jedno pewne miejsce w finale miałby zwycięzca ostatniego turnieju.

Ciekawą opcją było by coś w rodzaju piłkarskiej Ligi Europejskiej dla graczy, którzy byli blisko turnieju specjalnego a zabrakło tak niewiele. Nagrody nie musiałby by być koniecznie rzeczowe, powiedzmy dla zwycięzcy 1.000.000.000.000 i gwarancja występu w turnieju specjalnym w następnym sezonie.
Zamiast 100 graczy uczestniczących w turniejach było by 200 (albo nawet i więcej), a 200 graczy z 60.000 zarejestrowanych, co to jest ? Zaledwie 0,3% a radość ogromna z samego uczestnictwa w turnieju.

artur000000

koleś ale żeś palnął, bilion kasy dla zwyciężcy tego słabszego tura ;p ha ha ha trzeba walczyc zeby być w spec turze około 65 miejsc jest z 3 miesiecznego rankingu, wiec trzeba byc aktywnym by grac :) a nie wszystko na tacy podane ze jeszcze wiecej. A z tym bilionem to dałes nieźle ja potrzebowałbym 500 biletów na bilion kasy

Manchuckster

Cytat: artur000000 w Listopad 18, 2012, 15:14:46 PM
koleś ale żeś palnął, bilion kasy dla zwyciężcy tego słabszego tura ;p ha ha ha trzeba walczyc zeby być w spec turze około 65 miejsc jest z 3 miesiecznego rankingu, wiec trzeba byc aktywnym by grac :) a nie wszystko na tacy podane ze jeszcze wiecej. A z tym bilionem to dałes nieźle ja potrzebowałbym 500 biletów na bilion kasy

Nie wiem czy pamiętasz co jest główną nagrodą za zwycięstwo Turnieju Specjalnego. A 1 bilion to dużo w tej grze?
Zresztą przeczytaj mój post dokładnie, jak masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu to poproś mamę - nie napisałem, że ma być taka nagroda, tylko to był przykład, który nawet zapisałem słowami "(...)powiedzmy dla zwycięzcy 1.000.000.000.000(...)", ja nie jestem adminem i nie decyduję o nagrodzie a wygrana mogła by być, podkreślam specjalnie dla Ciebie zwrot Mogła by być o jedno zero mniejsza

artur000000

bilion to dużo cz dla mnie czy dla ciebie, nagrodą jest ps3 , uczestniczyłem w tym turnieju 2 razy, on jest po to ze w nim grają najaktywniejsi gracze 65 z 3 miesiecznego rankingu, on jest dla najmocniejszych, najlepiej zarabiających i był opis że gracze którzy są aktywni maja szanse w nim wystąpić popatrz ze nie same kozaki 500 poziomy wystąpiły w spec turze :D każdy ma szanse

Manchuckster

Cytat: artur000000 w Listopad 18, 2012, 20:47:45 PM
bilion to dużo cz dla mnie czy dla ciebie, nagrodą jest ps3 , uczestniczyłem w tym turnieju 2 razy, on jest po to ze w nim grają najaktywniejsi gracze 65 z 3 miesiecznego rankingu, on jest dla najmocniejszych, najlepiej zarabiających i był opis że gracze którzy są aktywni maja szanse w nim wystąpić popatrz ze nie same kozaki 500 poziomy wystąpiły w spec turze :D każdy ma szanse

Rozumiem, ale niektórzy gracza mają prace, studia a po tych zajęciach grają ale mimo to nie dadzą rady wskoczyć do zaszczytnej 100 graczy którzy grają po 10 godzin dziennie.

artur000000

:D nie trzeba tyle grać :) uwierz mi ;) gram moze z 2 godzinki dziennie i mam 30 miejsce w tym miechu ;) powiem ci tak patrz żeby wejsc do super tura ostatniego wystarczyło mieć 30 000 pkt, dzienne walki z oldboyami dadzą ci przez 3 miesiące 9000 pkt :) wiec wystarczy nabić 20 - 22 tysiące przez 3 miesiące :D czyli na miesiąc jakies 7 tysiecy około ;) to nei jest dużo ;) wiadomo jesli walczysz o top 10 to musisz grac 10 h dziennie

Manchuckster

Powiadasz 2 godzinki dziennie, hmm... może coś w tym jest. To jest z 4-5 turków dziennie, licząc zdobędę 500 dziennie pkt to w skali miesiąca daje 15 tysięcy pkt, faktycznie ale jak dla mnie to ciężko wyskubać te 4 turki w dni pracujące, jak chodzę na ranną zmianę to owszem możliwe ale jak chodzę na popołudniu to ciężko, zanim zasiądę do kompa to już mogę zapisać się do ostatniego turka dnia a po 24.00 mało kto gra.
Ale nie miałem pisać o swoim życiu, ale masz rację. Będę trzymał się zasady około 4 turków dziennie.
Zresztą maniacy tak i tak wystartują z listy 3M i z listy pojedynków, niektórzy nawet biznesu więc automatycznie robią się dodatkowe miejsca. Spróbuję. Wygrać nie wygram ale sam fakt uczestnictwa to jest prestige.