• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Czat

Zaczęty przez kasek1000, Grudzień 26, 2012, 23:37:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hopkins

nie wiem co pisałem tutaj wcześniej, liczy sie to co napisze teraz:
czat od 30lvl.
czemu? żeby tourowcy mogli zapraszać do toura.
a dla świeżaków jest forum a nie zawracanie głowy na czacie.

proponuje żeby stworzyć modów na noc.
bo od 23 nie ma żadnego moda i cuda-wianki sie dzieja...

kibiczek1

minimum 100 ;) 25-30 to dzień roboty także za mało :P

fate1ful

czat od 1000lvl-a   polecam fate1ful ^^

monicue

Cytat: davemirra14 w Styczeń 23, 2015, 21:59:32 PM
zaostrzenie zasad by starczylo ale wtedy nie mialo by znaczenia czy masz 50 lat i 500 lvl bo czasem nawet tacy robią spam :) Popieram cokolwiek byleby w dobrym kierunku

Tylko jest małe ale - osoba mająca 50 lat jak piszesz - nie ma ich dużo w grze, jeżeli nawet to są to jednostki, które zawsze mogą otrzymać bana - osoba w takim wieku konstrukcją swojego mózgu niestety przewyższa całą dzieciarnię, więc jeżeli robi spam na chacie to robi to w sposób perfidny - wiedząc o tym ze otrzyma bana, dzieciak ma to gdzieś - tworząc kukłę w ciągu 5 min ( chat od 5 lvl ) - jak się postara to kukłę z 100 lvl jest w stanie zrobić w ciągu jednego dnia - co naprawdę nie jest jakimś wyczynem..

Obojętne co - tylko zróbcie coś w temacie - ludzi tracicie w grze, przez to że nie ma żadnej odpowiedzi w ważnych dla graczy tematach
Jakaś informacja z Waszej strony także jest wskazana, zacznijcie może od rzeczy małych jak rzeczy duże potrzebują więcej czasu - tylko zacznijcie graczy informować o jakichkolwiek postępach prac, brak informacji z Waszej strony jest gorszy od spamu ...

pozd
Monika

Jumpers

taka propozycja osoby poniżej 500 lvl mogą wpisywać się jedynie po akceptacji minimum dwóch moderatorów czatu :)

swoją drogą dobre jest to ze w tym temacie wpisują się też osoby co same robiły lub robią zamęt na czacie :D

sirkompik

Jumpers.
Czy Ciebie się sufit na głowę spadł?:P
Jak od 23 nie ma modów, a ja w sumie mam 323 lvl, to co? nie bede mógł pisać?:P

adrian123451251

Ogranieczenia levelowe powyżej 500 levela. Czy jakbyście mieli 300 level lub 400 level to miło by było wam jakbyście musieli wbić 500 level by móc pisać. Myślę, że powinno się zobić ograniczenie czasowe w grze + 100 level. Nie dość że taka osoba co chce po przeszkadzać musi wbić 100 level to jeszcze musi odczekać np. 3 dni lub nawet tydzień.

hopkins

w sumie adrian ma racje... wbić lvl wiekszy niż 100 na szybko wymaga użycia biletów... a ja wiadomo mamy strajk :P

broliqe

Cytat: hopkins w Marzec 20, 2015, 15:11:28 PM
w sumie adrian ma racje... wbić lvl wiekszy niż 100 na szybko wymaga użycia biletów... a ja wiadomo mamy strajk :P
2dni i bez bilo masz 100lvl ;]
kwestia znajomości :P

adrian123451251

No wiadomo że znajdą się tacy co w godzine nawet będą już mieli 100 level. Dlatego głosuję za ograniczeniem czasowym np. czas od dołączenia do gry. Taka osobie nic po tym że wbije szybko level bo musi jeszcze odczekać limit czasowy.

hopkins

adminie, temat podwieszony więc od jakiego lvla będzie można wbijać na czat?

Wyplacalni.p

Cytat: adrian123451251 w Marzec 20, 2015, 17:32:00 PM
No wiadomo że znajdą się tacy co w godzine nawet będą już mieli 100 level.

W życiu nie osiągnie poziomu 100 w godzine, a tym bardziej jak jedzie od zera.
Żeby miał mase wejściówek, to musiałby gdzieś z 600 od razu wydać, ale wiekszość nie kupuje, bo strata kasy.

admin

Czat jest dla wszystkich graczy, obecny limit lvl nie zostanie zwiększony.

Pozdrawiamy,
Załoga Gangsters.pl