• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Czat

Zaczęty przez kasek1000, Grudzień 26, 2012, 23:37:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MaciaseK

szczerze mówiac to wystarczy czat od 20 lvla bo jako swieża kukła to ciezko an szybko wbic 20 lvli;p wyższe lvle nie mają sensu ponieważ wielu nowych graczy pyta o porady na czacie, więc mieli by znacznie wieksze utrudnienie, neistety ban na Ip nie ma racji bytu tak ajk niektórzy psiali ponieważ wielu lduzi ma zmienne IP a jeśli nawet nie to potrafią logować sie rpzez proxy, więc ban na IP nic tutaj nei pomoże.

Wyplacalni.p

Cytat: MaciaseK w Marzec 19, 2014, 21:33:53 PM
szczerze mówiac to wystarczy czat od 20 lvla bo jako swieża kukła to ciezko an szybko wbic 20 lvli;p wyższe lvle nie mają sensu ponieważ wielu nowych graczy pyta o porady na czacie, więc mieli by znacznie wieksze utrudnienie, neistety ban na Ip nie ma racji bytu tak ajk niektórzy psiali ponieważ wielu lduzi ma zmienne IP a jeśli nawet nie to potrafią logować sie rpzez proxy, więc ban na IP nic tutaj nei pomoże.

Święta Racja ;)

"Jesteś Bogiem" :)

tomek2003

Najlepiej to zainstalować filtry przeciw spamowe przeciw wulgaryzmowe i przeciw reklamujące

joker andrze

no tylko byłby problem dla nowych graczy gdzie się kogo spytać o regulamin jak nie wiedzą że admin ma nick admin (ja też się pytałem wszystkiego na chacie jak zaczynałem grę )

wiktor565

Cytat: kasek1000 w Grudzień 26, 2012, 23:42:36 PM
filo w sumie jestem za ;) ale tak żeby wielu nie było poszkodowanych bo są też normalni gracze ale lepiej zrobić 2 czat od 300 i święto ;)

to lepszy pomysl ;)

broliqe

w związku z tym że zrobienie konta 30lvl zajmuje mniej niż 24h proszę o zwiększenie minimum z 5lvl na 50 lub też 100 lvl żeby móc wygłaszać się na czacie ;)
ma to na celu zmniejszenie aktywności kukieł czatowych

prpablo

Cytat: broliqe w Styczeń 19, 2015, 12:52:36 PM
w związku z tym że zrobienie konta 30lvl zajmuje mniej niż 24h proszę o zwiększenie minimum z 5lvl na 50 lub też 100 lvl żeby móc wygłaszać się na czacie ;)
ma to na celu zmniejszenie aktywności kukieł czatowych

popieram w 100%  ;D

monicue

również za.. 8) -
najgorsza już z możliwych rzeczy jaką widziałam to jak dwie kukły ( tej samej osoby )
między sobą piszą - tego nawet ja nie widziałam...

monicue

muszę - bo nie wytrzymałam dzisiaj już..:(

Cholera - zróbcie coś z tym chatem - bo to jakieś jaja są  - piszą do siebie dzieciaki, fotki wymieniają, normalnie patologia się chyba w grę wryła na całego - nie jestem jakimś starym graczem - ale nie pamiętam aby takie rzeczy na tym chacie się działy..

Niech ktoś się weźmie w końcu do roboty i zrobi chat dla ludzi +18 a najlepiej + 21 - a ten zostawić dzieciakom - niech się bawią fotki sobie przesyłają i w ogóle co tam chcą - jakiś malutki programik do weryfikacji i odpowiedniego admina i będzie git, przecież teraz się wejść nawet nie da aby zapytać o coś konkretnego ...

Zrobi ktoś z tym w końcu COŚ..?

- mam nadzieję
pozd Monika

Ziom1234

fate1ful

jestem za zrobienie 2 czatów    jeden czat od 1lvl do 199lvl,  drugi  czat od 200 w gore

davemirra14

zaostrzenie zasad by starczylo ale wtedy nie mialo by znaczenia czy masz 50 lat i 500 lvl bo czasem nawet tacy robia spam :) Popieram cokolwiek byleby w dobrym kierunku
12, 16, 22, 29, 36, 40, 60, 61, 77, 78

Mazik-Rybnik

od 1400 lvl niech xtra sam z soba pisze  ;D ;D ;D

a tak serio 150 lvl to ok lvl

Mazik-Rybnik

100 lvl powinno być dobrze  8) 8)i co 5 sekund można było by wiadomość wysłać  ;D

pandokti

Jak już to od 30 lvl ponieważ większość kukieł się robi właśnie do 20 lvl także 25 lvl minum albo 30 :)