• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Ograniczenie poziomów w P&P

Zaczęty przez michail 96, Luty 23, 2013, 20:11:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

michail 96

Cześć, mam taki skromny pomysł,żeby ograniczyć poziomy graczy w P&P ponieważ gracze mogą zostać atakowani przez wysokie lvl więc najlepiej było by robić walki w zakresie od 1-9 lvl, a potem 10-19 itd. Oceniajcie to jak chcecie bo to tylko moja sugestia. ;)

beckham93

Pomysł dobry,ale nie przejdzie,bo już jest coś takiego w mieście.

Ale swoją drogą,to w P&P nie rozumie takiego czegoś,pisze:
Gracze on-line o podobnym do Twojego poziomie :
ja mam 324lvl,czy aby na pewno 50lvl jest podobny do mojego ? tam są chyba wszyscy gracze Online,a nie podobni do mojego poziomu,chwile temu zajrzałem do P&P i zauważyłem że są tam gracze od 50 do ponad 800 lvl-a (Xtra,Demot) więc coś tu nie gra,nie sądzicie ?

Lukas93

u mnie jest podobnie,chodź wyświetlają się gracze jedynie +/- ok 70 lvl-i,no ale to też nie jest podobny poziom do mojego

Mafiozo Wiki

Nie ma po co ograniczać, ponieważ samemu się odrzuca lub przyjmuje walkę

michail 96

odrzucasz bo nie chcesz walczyć z graczem o 50 lvl wyższym ponieważ wiesz,że przegrasz.

MaciaseK

Cytat: michail 96 w Luty 23, 2013, 20:11:08 PM
Cześć, mam taki skromny pomysł,żeby ograniczyć poziomy graczy w P&P ponieważ gracze mogą zostać atakowani przez wysokie lvl więc najlepiej było by robić walki w zakresie od 1-9 lvl, a potem 10-19 itd. Oceniajcie to jak chcecie bo to tylko moja sugestia. ;)

Bez sens i to totalny;/ takie walki są na mieście gdzie pojedynki są losowe ale P&P sam decydujesz czy walczysz i nikt Cie do tego nie zmusza :] więc o co chodzi bo aj nie rozumiem? taki problem jest poprostu w nie przyjeciu walki badz też odrzuceniu? zresztą na P&P nikt prawie teraz nie walczy więc wątpie żeby ktoś Cie co chwile wyzywał na walke :]