• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Przelewy kasy na konto

Zaczęty przez hraaa, Luty 25, 2013, 17:24:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

michail 96

rydzyk

wystarczy wsadzic do dobrego gangu 5-6kukiel   i wszystko przelac na 1 konto to maszw chu kasy;d bilety by bylu juz nie opacalne;d i dla tego nie przejdzie;d

beckham93

ja osobiście jestem na nie,bo była by nieziemska ilość przekrętów
-Kukły
-Kupowanie kasy u Demota

to nie jest Margonem,tam to wprowadzili i zarobki serwerów od razu spadły

Lukas93

Cytat: hraaa w Luty 25, 2013, 17:24:13 PM
Witam, dałoby rade zrobic dodatkową opcje żeby dało się przesyłać kase z jednego konta na jakies inne ? Na pewno byłoby to dobre, można byłoby "handlowac" między graczami na kasę z gry nie tylko na kasę z przelewu/sms'a, bo nie którzy nie chcą wydawać kasy na grę, albo tez jej nie mają bo wiadomo że są tacy ludzie i to nie jest powód do śmiania się z takich osób tylko trzeba im pomóc, a jak im zależy na tej grze to jest to pomoc dla nich, a bez tego są na tym pokrzywdzeni

no z tego co wiem to Handel w grze jest zabroniony,a jak ktoś nie chce wydawać kasy,nie musi tego robić,chcesz się rozwijać...? musisz zainwestować,Admin za dużo by na tym tracił (no chyba że Demot jest adminem,a wiadomo do kogo byśmy pisali w sprawie kupna kasy)

hraaa

to wystarczy ustawic limit do np. 5mld albo mniej i tyle byscie mieli z demota. bo watpie ze byscie kupowali od niego np. 900mld i chcialoby mu sie tak przelewac codziennie po 5mld do kazdej osoby z osobna przez bardzo dlugi czas

artur000000

to po co by mi było wsadzać wiele miliardów jak nie bilionów juz w zarobek skoro 5 mld dziennie bym mógł kupic od demota sobie

danielos112

Temat powinien isc do kosza ;)
Nie przejdzie !
V.I.P

Lukas93

no włąśnie,do kosza,zwłaszcza że już kiedyś był podobny pomysł

sopel11

To nigdy nie przejdzie.Admin nie jest głupi

broliqe

Cytat: sopel11 w Marzec 04, 2013, 20:41:33 PM
To nigdy nie przejdzie.Admin nie jest głupi

co do "mądrości" administracja zdania są podzielone :D

dawid12

Ninja Games

Jestem za po ja mam bardzo dużo kasy a np. ja mam 1.000.000.000 a kolega ma 300 po zaczyna i chciałbym mu przelać kasę żeby łatwiej mu poszło. I dlatego jestem za

admin

Temat już nie raz zgłaszany - nie zostanie wprowadzony ze względu na to, że taka funkcjonalność umożliwi ogrom oszustw w grze.