• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Przelewy kasy na konto

Zaczęty przez hraaa, Luty 25, 2013, 17:24:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hraaa

Witam, dałoby rade zrobic dodatkową opcje żeby dało się przesyłać kase z jednego konta na jakies inne ? Na pewno byłoby to dobre, można byłoby "handlowac" między graczami na kasę z gry nie tylko na kasę z przelewu/sms'a, bo nie którzy nie chcą wydawać kasy na grę, albo tez jej nie mają bo wiadomo że są tacy ludzie i to nie jest powód do śmiania się z takich osób tylko trzeba im pomóc, a jak im zależy na tej grze to jest to pomoc dla nich, a bez tego są na tym pokrzywdzeni

Eqall

An_Dro_ID

RICKOS

Też jestem za , tego brakuje w tej grze najbardziej

madrew

adiq21

broliqe

jassne albo jedni założą miliony kukiel i beda przelewac kase albo inni na łatwizne beda kupowac kase u demota ;)

tak ! tak ! tak! ^^

hraaa

kupowac kase u demota ? daj spokoj. Jak dla mnie to uczciwy gracz bedzie z tego po prostu korzystal do interesow z innymi 

dawid12

madrew

Cytat: hraaa w Luty 25, 2013, 17:39:40 PM
kupowac kase u demota ? daj spokoj. Jak dla mnie to uczciwy gracz bedzie z tego po prostu korzystal do interesow z innymi
byl uczciwy gracz. chodzili sluchy ze na koncie demota zmienil sie juz wlasciciel ;P

hraaa

w moim poscie mi chodzilo ogolnie o uczciwych graczy a nie tylko o demota, a z zycia dobrze chyba wiemy ze wiekszosc plotek jest falszem

RICKOS

nie wchodzcie na inny temat , zbierzmy jak najszybciej duzo ludzi pod tym postem i niech trafi to do admina  , dziekuje

dyndekk

artur000000

przeciw to chyba banalne by było gracz 10 poziom wysyła demotowi przelew za 100 zl i dostaje od niego jakies 100 bln to chyba nie uczciwe co nie?

danielos112

Spokojnie  :)
I tak nie przejdzie  8)
V.I.P