• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Exp do kupienia

Zaczęty przez Ninja Games, Marzec 08, 2013, 14:07:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ninja Games

Mam pomysł by kupić exp np.
mały-5.000.000
średni-10.000.000
duży-20.000.000
Big exp- 100.000.000
żeby taki sklep zrobili ( Sklep exp ) i co wy na to piszcie oceny czy wam sie to podoba. Po pisałem do admina gry i kazał mi to dać na forum.
albo też można kupić od 45 lvl że za 1 lvl 1 złotówka żeby jak ktoś miał +500 lvl to sobie kupi expa ile chce

Mafiozo Wiki

byłoby to całkiem fajne, mały exp kosztowałby w złotówkach  wirtualnych, a duży w biletach

hraaa

Troche bez sensu, moze to by bylo dobre dla niskich lvl-i ale jak tu niektorzy maja +500lvl to nawet ten twoj "big exp" ktory zalozmy by kosztowal 10bilo to byloby dla nich nic bo by im tylko 1% podskoczyl. Nie przejdzie

Ninja Games

Wiem ale to zależy od admina ile tam będzie exp.

MaciaseK

rzecz jak najbardziej zbędna! co ZCi da exp jak nie podniesie to statów? a podnoszac lvl bez statów jeszcze abrdziej osłabiasz postac ;/

Lukas93

MaciaseK.....masz racje,ale oprócz tego to jest przecież siłownia,która podnosi staty,więc jeśli ktoś chce iść w góre,można tam inwestować.(wiem że na wysokich lvl-ach to nie jest zbyt opłacalne) ale opcja EXP jest zbędna

Don Tusk

admin

Niby wszystko można kupić za pieniądze - ale doświadczenia - tak jak w życiu - za pieniądze kupić się nie da i tego nie wprowadzimy do gry.