• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

NOWOŚCI

Zaczęty przez kaziu102, Marzec 29, 2013, 18:12:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MAXXXER96

Mam talent edycja GANGSTERS !

Kuba

X

Agnieszka

X

Małgosia

X                          

Jesteśmy na nie . Dziękujemy powodzenia .                                                                      

pawlatko1@o2.pl

jestem na tak tylko pisz np. 100mld bo jak piszesz 100.000.000.000mld to wygląda tak  100.000.000.000mld pomnozyć przez mld to wychodzi 10bln

Sonczi

ixat32

usprawnienia

Witam!, Sugeruję zmianę położenia przycisku [napadaj] w szybkiej akcji z lewej strony rozwijanego menu ilości napadów na prawą stronę co znacznie usprawni wbijanie poziomów.
W moim przypadku jest to około 50% straty czasu co nie jest bez znaczenia, sądzę też że reszta graczy podobnie jak ja doceni taką zmianę. Z poważaniem = ixat32

BaBaNaRoWeRzE

Cytat: ixat32 w Czerwiec 29, 2014, 14:43:14 PM
usprawnienia

Witam!, Sugeruję zmianę położenia przycisku [napadaj] w szybkiej akcji z lewej strony rozwijanego menu ilości napadów na prawą stronę co znacznie usprawni wbijanie poziomów.
W moim przypadku jest to około 50% straty czasu co nie jest bez znaczenia, sądzę też że reszta graczy podobnie jak ja doceni taką zmianę. Z poważaniem = ixat32
Popieram!

tazura

limak

mi tam to jakos nie przeszkadza :)

Słoń72

jest do niczego i nie czego nie wnosi nowego;D;D ładnie Ci teraz Kaz?;P;P

madafaka81

anianieblond

faktycznie, to nowe "usprawnienie" w szybkich akcjach utrudnia wbijanie levela, wiec popieram ixata32 :)

NikaXX

1* 3* 7* 12* 15* 18* 29* 37* 40* 69

sikor9[g2]

ixat32

Złośliwość Panów z administracji czy też Pana Programisty nie ma granic.Dobrze wiedzieli że button napadnij ma pokrywać się z paskiem flesh ale oczywiście tak to zrobili że zmiana nic nie dała ponieważ nie wyeliminowała ruchu wskaźnika myszki - gratulacje w usprawnieniu które nic nie wniosło.

Spartaczanin

ja jestem jak najbardziej ZA :-)

bardzo ciekawy pomysł

hopkins

Cytat: filotekass w Czerwiec 29, 2014, 15:09:24 PM
Cytat: ixat32 w Czerwiec 29, 2014, 14:43:14 PM
usprawnienia

Popieram!

najlepszy dotychczas pomysł!!