• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Masowe wysyłanie wiadomości do członków gangu - fajny pomysł

Zaczęty przez krzysiek, Marzec 31, 2013, 18:46:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

krzysiek

siema mam pomysł
wysyłanie wiadomości do  gości z gangu jest nudne każdemu z osobna pisać to samo lepiej zrobić masową wiadomość
czyli klikam w gangu  wyślij masowa wiadomość i wszyscy dostają tą wiadomość bo nie każdy ma czas czytać to co się pisze w gangu na czacie :)

Malage

Popieram bardzo dobry pomysl ;) i tak jak w innym temacie napisal MaciaseK ze nie bedzie zmian bo przez to bardziej tracimy do czolowki to taka zmiana nie pomoze odskoczyc w niczym tym lepszym od nas

krzysiek

ta zmiana pomoże :D
bo jak wyślesz wiadomość na czacie to zaraz ktoś bedzie coś pisał i ona zniknie a w opisie jak napiszesz to tak samo nie każdy zawsze przeczyta lepiej zrobić masową wiadomość i do wszystkich członków gangu wysłać to samo naraz

Don Tusk

MaciaseK

bardzo dobry pomysł :) zawsze musiałem kopiowac 1 wiadomosc do każdego z  osobna a tak mzona by było 1 info do każdego puscic :)

grant

krzysiek

Wyplacalni.p

Gdyby byla możliwość masowego wysylania wiadomości, to skrzynki były by pozapychane, a osoby mogły by nie nadążyć z ich odczytywaniem, więc według mnie jest to zupełnie nie potrzebne i jestem Przeciw, ponieważ w większości osób była by niezadowolona z masowej produkscji Spamu i różnych niepotrzebnych wiadomości, więc odpada.

Pozdrawiam.

*
W gangu żeby wysłać wiadomość tą samą do innych, to tak, przydalaby się, bo nie trzeba wpisywać ponownie tej samej wiadomości, ale u mnie to nie ma problemu, u mnie jest AutoKopiowanie ostatniej wiadomości w przeglądarce.

Jeżeli w Gangu i w celach pozytywnych to tak.

Ale na GLOBAL to jestem na NIE.

*
Na Prszyszłosc prosze używać opcji modyfikacji ponieważ za nabijanie postów grozi ban.
sam zmodyfikowałem Ci post i ten niżej usunełem.

krzysiek

tak wysyłanie wiadomości w gangu masowej tylko przez szefa i zastępce

Wyplacalni.p

Jeżeli Tylko Przez szefa i Zastępcę, to oczywiście, no ale bym dodał za ZGODĄ Szefa i Zastępcy, mogli by też wysyłać osoby które są Biznesman i  Inwestor, oczywiście jeżeli szefostwo by dalo taką zgodę, czyli nowa funkcja by wtedy była.

Jestem ZA.

krzysiek

Wyplacalni.p

Nie wiem 50/50
Prawdopodobnie nie wejdzie, ale to i tak musi być dużo głosów, 3 głosy nic nie znaczą.

krzysiek

admin i jak z pomysłem ?:0

*
Prosze nei spamowac bo zakończy to sie banem :) post poniżej został usunięty.