• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Przejmowanie Dzielnic

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 06, 2013, 19:43:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Moim pomysłem jest to, aby była możliwość przejmowania pustych dzielnic, które są jeszcze wolne.

Co wy na to ?

p4tryk91

ale na jakies zasadzie mialo by to wygladac?

Wyplacalni.p

Na normalnej, każdy nie powinien mieć więcej przejęć pustych dzielnic niż 3-4 szt.

tak aby bylo widać, że jest o co walczyć.

broliqe

eee lipa.. ja bym wprowadził ile złapiesz tyle masz ^^

Wyplacalni.p

Mamy ok. ponad 260 pustych dzielnic, których nie można mieć.

Don Tusk

Spokojnie, jeszcze trochę czasu i będzie za mało dzielnic.

danielos112

HAHA Wyplacalni.P Jak masz takie malutkie sv to ciężko o dzielnice , nie bądz taki do przodu może kiedyś będziesz miał dobre SV , Co to za problem zabrać komuś dzielnice ? Wyplacalni grać nie umiesz... Chciałbyś tylko bezsensowne ułatwienia ;)
V.I.P

Wyplacalni.p

Cytat: danielos112 w Kwiecień 07, 2013, 16:49:34 PM
HAHA Wyplacalni.P Jak masz takie malutkie sv to ciężko o dzielnice , nie bądz taki do przodu może kiedyś będziesz miał dobre SV , Co to za problem zabrać komuś dzielnice ? Wyplacalni grać nie umiesz... Chciałbyś tylko bezsensowne ułatwienia ;)

Nie bądź śmieszny koleś !! Nie mam aż tak niskiego sv co niektórzy mają po 2 tysie, Co ty siebie porównujesz do innych ? To jest niekulturalne z twojej strony i nie wywyższaj się, bo tym co robisz, to jesteś dnem, bo jakbyś był w porządku, to byś normalnie skomentował bez spiny, ale nie, ty lubisz podnosić innym ciśnienie tym swoim bezmyślnym myśleniem.

"JAK MASZ ZAMIAR GLUPIO KOMENTOWAĆ i ODNOSIĆ SIĘ CHAMSKO, TO :
NIE KOMENTUJ
!!"

artur000000

ha ha ale napewno nie masz sv 100 mld ;)

danielos112

Artur nie mam ale jak ty masz to gratuluje :)
Wyplacalni.P -  Jak nie masz małego sv to przejmuj dzielnice ;)  O dzielnice trzeba walczyć a nie za darmo brać.
Wyplacalni i jak będziesz próbował to najpierw poszukaj słabej działeczki  bo tak pierwszej lepszej to raczej nie przejmiesz
V.I.P

artur000000

Wyplacalni.p

Czy wy wogóle czytacie to ze zrozumieniem ?
PISAŁEM O PUSTYCH DZIELNICACH, KTÓRE NIE SĄ JESZCZE PRZEJĘTE !!!!