• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

SUGESTIA: KASACJA WYZYSKUJĄCYCH GANGOW

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 13, 2013, 20:16:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Kto jest za tym, aby Admin Pokasował Wszystkie Gangi którzy zarabiają na majątku innych ?
Te gangi chcą Osoby do Gangow którym ich obowiązkiem jest płacenie biletami w Formie SMS i Przelewem, czyli zarabiają na czyjejś naiwnośći, aby mogli zarabiać, skoro nie opłacają składek ZUS, US, KRUS i NIE rozliczają się z Urzędem Skarbowym, więc Właściciele Gangów Wyzyskują, aby zyskać więcej i żeby inni cierpieli.

JA JESTEM ZA KASACJĄ KONT, KTORE WYZYSKUJĄ PIENIĄDZE OD INNYC H!

A Wy ?

Adrian

Avenger

Cytat: Wyplacalni.p w Kwiecień 13, 2013, 20:16:07 PM
Kto jest za tym, aby Admin Pokasował Wszystkie Gangi którzy zarabiają na majątku innych ?
Te gangi chcą Osoby do Gangow którym ich obowiązkiem jest płacenie biletami w Formie SMS i Przelewem, czyli zarabiają na czyjejś naiwnośći, aby mogli zarabiać, skoro nie opłacają składek ZUS, US, KRUS i NIE rozliczają się z Urzędem Skarbowym, więc Właściciele Gangów Wyzyskują, aby zyskać więcej i żeby inni cierpieli.

JA JESTEM ZA KASACJĄ KONT, KTORE WYZYSKUJĄ PIENIĄDZE OD INNYC H!

A Wy ?
W większości smsy i przelewy trafiają na konto admina, więc argument nie trafiony ;) niechcesz płacić, to idź do gangu, gdzie wpłaty nie są wymagane.

Swoją drogą chce ktoś do gangu? :D 8mln/h Płatne 5zł przelew/3 miechy. Wystawiam FV :D

kasek1000

to nie zostanie wprowadzone bo osoby te wrzuciły tysiące zł. i usunięcie tego to tak jak kradzież co skutkowałoby podaniem do sądu ;)
a składki są po to aby gangi mogły sie rozwijać ;) a nie aby wyzyskiwać graczy ;)

wsgame

Regulamin punkt 5.
Cytat5. Właścicielami wszystkich kont są właściciele gry Gangsters.pl, którzy zastrzegają sobie prawo do usuwania bądź blokowania kont bez konieczności wysłania informacji o tym do użytkownik
Do sądu nie można iść.

danielos112

Co to jest  za pomysł ?! Wyplacalni  , jeżeli nie zrozumiałeś że w tej grze liczy się pieniądz to nie graj !
V.I.P

Wyplacalni.p

Tyle że ja nie jestem głupi i naiwny jak ty, żeby kasą srać.

Don Tusk

Jak komuś nie pasuje gang gdzie się płaci przez bilo to niech idzie do takiego gdzie tego nie ma albo sam sobie założy, wtedy będa jemu płacić

danielos112

Wyplacalni  nie popłacz się czasem , jak nie masz kasy to współczuje ci
V.I.P

Volttimte

Gościu to jest wszystko legalne.

Nie masz ochoty wysyłac komuś sms z kodem nie wysyłasz, lub przelewu, ci co biorą bilety to robia to po to aby gang rozwijać dalej.

A sa gangi gdzię biora i składki w złotówkach do wpłacenia i bilety więc wolna wola.

I co ty z Zusem krusem i tymi innymi wyjeżdzasz chłopie jak wysyłasz sms to masz kurwa netto i brutto np.
9 zł (11.07 zł brutto) 9zł płacisz a podatek to te 2zł i 7 gr

admin

Temat zamykam ze względu na brak merytorycznych wypowiedzi.
Jeżeli gracze chcą przedstawić pomysł i dyskutować nad nim to proszę stworzyć nowy wątek, który nie będzie zbiorem 'osobistych naskoków'.