• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

StuntMan TO OSZUST I ZLODZIEJ NIE WBIJA REFLINKOW !!!

Zaczęty przez DonKosa, Lipiec 16, 2013, 18:31:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKosa

StuntMan

cza bylo wyzywac i pognaniac ??
pozdro , i wbilem ci 800 refow ,
jakbys nie poganial i nie wyzywal to bym ci fula nabil , a takto ktos inny bedzie mial
pozdro koles

DonKosa

800 refow za 45 biletow to cos nie tak. umawiane bylo 2,5 tys w 4-5 dni a nie proszednie jasnie pana 2 tygodnie i wbicie 800

StuntMan

kurde a cza bylo poganiac i wyzywac ?? jakbys poczekal spokojnie to bys mial fula a nie ty w goracej wodzie kapany i sie tak spieszyles ,

DonKosa

jak codziennie łżesz oszuscie ze wibjesz za godzine a potem piszesz jutro i tak dzien w dzien to sie nie dziw reakcji

DonKosa

MaciaseK

zakazane jest nabijanie refów innym osoba wiec kupujący jak i nabijajacy moga zostac zbanowani :) a wiec na rpzyszlosc nei radze wam pisac o takich rzeczach

Blaugrana

StuntMan TO OSZUST nie tylko na refy ,mi chciał dziś wcisnąć gang 190mln/h którego w ogóle nie ma za 75 bilo, mało tego pisał z kukły o nicku , purban ,a jak napisałem na czacie jak z tym gangiem to strugał pajaca i udawał że do mnie nie pisał, jak napisałem że sprawdziłem że to on po numerze który mi wysłał żebym mu bilo przesłał to po chwili napisał mi priv to jak z tym gangiem HAHAHA śmiech na sali uważać na niego!!!  ja po prostu nie wiem jak demot mógł go jeszcze do gangu przyjąć, brak słów

D3M0TYW4TOR

W związku z powyższym gracz StuntMan nie dojdzie do mojego gangu

StuntMan

ale o co chdodzi panowie ??
Blaugrana napisz mi na pw co ci zrobilem ?? jak caly dzien mnie w domu nie bylo bo bylem w robocie ???
i nikt nie zna hasla do mojego konta oprocz mojego brata

Demot , ale ja nic nie zrobilem , caly dzien w pracy bylem , to nie moglem nikogo oszukac .
prosze mi to wyjasnic na PW

Blaugrana

brawo za decyzję demot :)
a ty StuntMan albo udajesz niewiniątko, albo zapytaj braciszka o co chodzi, jeżeli mówisz że on ma jeszcze hasło do twojego konta

hopkins

Manchuckster

Jeżeli ktoś ma nabijać reflinki to bystry człowiek spojrzy na to czy nabijający mógł obstawić 25 kuponów w lotku a jeżeli ktoś uwierzy na słowo i zapłaci bilo..... no cóż, za naiwność trzeba płacić.