• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

antybot

Zaczęty przez ByznesMen, Wrzesień 13, 2013, 08:06:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ByznesMen

siema, jestem malo aktywny wchodze raz na w uj wie ile czasu jednak jak dzisiaj troche ponapadalem, probowalem pograc na kasynie to co okolo 5 minut musialem przepisywac jakiegos glupie kody w tym w jednym cyfra byla tak walnieta sprayem, ze nie wiedzialem czy to 1 czy 7. prosze mi wytlumaczyc kiedy lapie mnie antybot, albo niech chociaz bedzie odliczanie do nastepnego potwierdzenia bo naprawde to jest irutujace jak raz na ruski rok wejde i mnie za bota bierze.

Wyplacalni.p

Koleżko, podobny temat już był,
http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=16127.msg332842#msg332842
w którym sam osobiście się wypowiadałem i był przeze mnie założony.

To jest system wiarygodności i że jesteś graczem, a nie systemem który robi za gracza, tak więc system Gangsters sprawdza wiarygodność graczy i że gracz nie oszukuje Gangsters.pl, czyli że nie jest naciąganym oszustem który by naciągał Gangsters.pl, a oszustwa są karane skasowaniem kont wraz z sub kontami i zakaz wejścia na Gangsters.pl, tak więc ci powiem że w P2P też to jest i co  5-10-20 uderzeń jest potwierdzanie rzetelności graczy, mnie też się to nie podoba, ale no cóż... Nic się nie poradzi, że mamy w grze taki system, a w Kasynie jest sprawdzanie Rotacyjne.

Pozdrawiam.