• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dodatkowy bank

Zaczęty przez Gimi, Listopad 10, 2013, 11:26:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gimi

(Proszę czytać tekst z pogrubioną czcionką :)

"No chyba ze by wprowadzil dodatek do konta pro ( dla zaciekawienia adminow.. ) ktory by dodawal nowy bank, a w nim np. 0,1% wplaconej kasy :) Albo czym wyzszy lvl tym mniejszy % tych zarobkow, np zaczynajac z 1lvlem masz 50% wplaconej kasy co 24h, z 100 lvlem, masz juz 0,5% itd  ..." lukaspr

Zacząłem od cytatu ale do rzeczy :

Obecne banki to pic na wodę. Jest tam napisane "Zróżnicowana oferta bankowa jest skierowana do wszystkich (tych mniej i bardziej bogatych) gangsterów." A więc idąc tym śladem powinna znajdować się tam oferta oprocentowania która mnie zainteresuje (zarabiam 108 mln/h) a jej nie ma. Przejrzałem więc poprzedni temat o bankach i lukaspr (cytat u góry -_- )trafił moim zdaniem w sedno sprawy.

Po 1. niema sensu zakładać 100 (liczba symboliczna) banków z coraz to wyższym limitem pieniędzy i niższym oprocentowaniem. Warto założyć jeden porządny.

Po 2.bank ten będzie sprawiedliwy chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.

Po 3 tak jak podkreśliłem taki bank mógłby być dodatkiem do konta pro.

Nazwa takiego banku ? Moje pomysły "Bank rezerw federalnych' lub "Bank funduszy unijnych".

broliqe

czyli im mniejszy lvl tym większe zarobki z banków ;)
już widze setki kont na 10lvl' w koks gangach które żyją tylko z % ;]

Gimi

o kurde jak widać każdy pomysł można obejść :( no to niech taki gang będzie dostępny dla zaawansowanych od 200 lvl :) wtedy by problemu nie było :D

Manchuckster

Gimi

Wiem że był. Proszę was piszcie to co wniesie coś do tego pomysłu lub wytka jego błędy tak jak np. broliqe . Grałem w różne gry i tutaj gracze są wyjątkowi gdyż nie chcą zmian zero kreatywności i aby wygodnie siedzieć na własnej dupie. Przepraszam ale coś czuję że to będzie kolejny zignorowany mój pomysł bez przyczyny lecz z lenistwa lub nie wiem może głupoty ? Szanuję tych którzy to krytykują lecz nie szanuję którzy tylko spamują !

broliqe

Cytat: Gimi w Listopad 10, 2013, 14:59:50 PM
Wiem że był. Proszę was piszcie to co wniesie coś do tego pomysłu lub wytka jego błędy tak jak np. broliqe . Grałem w różne gry i tutaj gracze są wyjątkowi gdyż nie chcą zmian zero kreatywności i aby wygodnie siedzieć na własnej dupie. Przepraszam ale coś czuję że to będzie kolejny zignorowany mój pomysł bez przyczyny lecz z lenistwa lub nie wiem może głupoty ? Szanuję tych którzy to krytykują lecz nie szanuję którzy tylko spamują !

to nie jest tak że gracze nie chcą zmian, oni chcą ;) bo jest jedna wielka nuda, aczkolwiek poprostu przyzwyczailiśmy się do tego że Admin nie chce nic wprowadzać ;)
więc każdy kolejny temat jest poprostu zbędny

wiesiekOO7

Dla konta pro może byc więcej ale dla pozostałych graczy też można by było to zwiekszyć, a nie jakieś śmieszne ułamki procentów. No i przede wszystkim może bank bez limitów np. rozbudowa banku. Im większy poziom banku tym więcej można wpłacić.

norweg

faktem jest ze obecne banki tak samo zreszta jak przeciwnicy w P&P sa nieadekwatne do mozliwosci wielu graczy. Panie admin, prosze o reakcje!!!!

danielos112

Jakiś nowy bank by się przydał bo co to jest bank 5mld :P zarobek z kilku godzin a do banku powinno sie odkładać tygodniami :)
V.I.P

Wyplacalni.p

Cytat: danielos112 w Grudzień 13, 2013, 21:38:52 PM
Jakiś nowy bank by się przydał bo co to jest bank 5mld :P zarobek z kilku godzin a do banku powinno sie odkładać tygodniami :)

Latami... ;)

danielos112

Nie czepiaj się bo tylko posta nabijasz , to jest gra więc latami ? chyba jednak mam racje  :D
V.I.P

Wyplacalni.p

Cytat: danielos112 w Grudzień 14, 2013, 10:53:01 AM
Nie czepiaj się bo tylko posta nabijasz , to jest gra więc latami ? chyba jednak mam racje  :D

Najwidoczniej mnie nie zrozumiałeś... ;)
Nie mam się czego czepiać ;)

Powiedziałem latami, gdyż chodziło mi o czas Gry Gangsterskiej, ponieważ Gangsterzy napadali latami, nieprawdaż ?
Zanim się pojawiło FBI, Policja Terenowa, AT, CBA, COS i inni...
Tak jak na podobieństwie Gry "MAFIA"
A czas na podobieństwie Gry "NFS WORLD" tam są 2 czasy, czas nasz Europejski i czas Gry.
Chociaż tu tego nie ma, ale można sobie to wyobrazić, a wyjdzie na to samo.
To jest Tzw. Szybszy czas Gry, np. 48 Godzin = 48 Dni.

danielos112

Haha  ;D jak miałem cie zrozumieć inaczej jak napisałeś tylko ,,Latami..." człowieku zastanów się po jednym słowie nie oczekuj że się ciebie zrozumie.
V.I.P

Wyplacalni.p

Cytat: danielos112 w Grudzień 14, 2013, 11:30:00 AM
Haha  ;D jak miałem cie zrozumieć inaczej jak napisałeś tylko ,,Latami..." człowieku zastanów się po jednym słowie nie oczekuj że się ciebie zrozumie.

Człowieku, nie rób z siebie Ograniczonego.... ha ha Tak trudno pomyśleć że tu godzi o czas gry ? To takie proste...
Fajnie by było jakby byly 2 czasy... ;)

danielos112

Cytat: Wyplacalni.p w Grudzień 14, 2013, 12:04:09 PM
Cytat: danielos112 w Grudzień 14, 2013, 11:30:00 AM

Człowieku, nie rób z siebie Ograniczonego.... ha ha Tak trudno pomyśleć że tu godzi o czas gry ? To takie proste...
Fajnie by było jakby byly 2 czasy... ;)

godzi   :o

Zrozumiałem jak zrozumiałem i nie musisz już pisać ,   yhhh  :| ogarnij się bo wszystkim działasz na nerwy :'(
V.I.P