• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zmiana Gangu

Zaczęty przez balus1, Grudzień 03, 2013, 14:58:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

balus1

Siemka ludziska
Niewiem czy taki wątek juz istnieje w każdym bądź razie ja go nie znalazłem
Mam propozycje żeby admin dodał coś takiego że gdy odejdziemy z gangu żebyśmy zapłacili pare milionów zeby nie czekać te 24 godziny i żeby przejść do kolejnego.
Jak wam sie pomysł spodobał ?  :D

Wyplacalni.p

Witaj.
Pod warunkiem że dana osoba chce zapłacić, gorzej dla tych co nie mają kasy.
Czyli że byłby z możliwością decyzji.

Ale i tak większość stwierdzi że to spowoduje szybsze przemieszczanie się kukieł, a pomysł jest banalny oraz zbyteczny.
Napewno nie pomoże to początkującym, lecz za szybko by emigrowali z Gangu do Gangu osoby z kasiorą pod pachą.

Slaweksebaa1

ja proponowałem sms 5 zł to nawet nikt nie skomentował ;D

Corpus_PL

Płacenie milionami to zły pomysł ale za 5 zł myślę że było by to uczciwe i dobre.

danielos112

niby dobre a niby nie , fajnie bo byłaby możliwość od razu dołączenia do innego gangu , ale znowu by był kolejny krok pod wydających na grę. Lepiej niech zostanie 24h dezercji to i tak mało  :D gangu nie powinno się zmieniać jak rękawiczek  ;)
V.I.P

Klemik

Tutaj powraca problem składek oraz pomysł na automatyczne ich pobieranie. Tudzież znowu rodzi się problem nieuczciwych czy też chciwych szefów gangu którzy mogliby ustawić składki na 100% zarobków z gangu.
Myślę, że jest dobrze jak jest.
Ewentualnie wprowadzenie opcji automatycznej składki dziennej/tygodniowej przez członka i ustalonej wysokości tej składki.

Wyplacalni.p

Cytat: Klemik w Grudzień 15, 2013, 16:52:54 PM
Tutaj powraca problem składek oraz pomysł na automatyczne ich pobieranie.
Ewentualnie wprowadzenie opcji automatycznej składki dziennej/tygodniowej przez członka i ustalonej wysokości tej składki.

Z zachowaniem Minimalnej i Maksymalnej proporcji.

Np. Gang zarabiający 12 600 000, czyli Automat nie mógłby pobierać więcej niż 1 Mld, a szef nie mógłby zdzierać wtedy z Gangsterów, bo nic by im nie zostało.
A tak zostaje, niewiele, ale zostaje i to jest najważniejsze.

Ale można by było tak zrobić, że skoro gangster nie płaci, to nie może opuścić gangu, póki nieureguluje długu wobec gangu, a jeżeli by chciał odejść, a miałby środki na koncie, czyli ucieczka od opłat, by naciągnąć gang, to wtedy zabierane są mu szystkie pieniądze, a jeżeli by ich nie miał, to automatycznie zostały by sprzedane wszystkie Bronie, Majątek, dziwki i biznes.

Myślę, że przy takich proporcjach żaden by nie naciągał i nie oszukiwał gangu, gdyż by mu się to nieopłacalo, a uczciwość by była.

Chociaż przypomnę, że już taki temat był drążony. ;)