• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zwiekszenie dochodu za zorganizowany napad

Zaczęty przez Slaweksebaa1, Kwiecień 06, 2014, 19:15:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slaweksebaa1

Udany napad Gangu!
Twój gang napadł na Kantor.
Gang stracił 500 pkt adrenaliny.

5 gangster(ów) brał(o) brało udział w zorganizowanej akcji.
Zdobyłeś: 77 995 zł.
to jest smieszne ile sie kasy zarabia . kto jest za by to zwiekszyc ? plus zeby te pieniadze szly na konto w gangu.

NIGGA

Jestem za ,taki napad  powinien dawac kolo 100 mln ...

broliqe

100 mln za kantor? pogieło ? ;]

kasa na konto gangowe jak najbardziej ;)

vexal

Jestem za ,taki napad  powinien dawac kolo 100-120 mln

vexal

Slaweksebaa1

A 100 mln to dużo myśle , że nie . a ostatni napad to nawet 1 mld powinien dawać . wtedy skończyły by się problemy "adrenaliny " w dodaktu członkowie gangu nie tylko umawiali by sie na dzielnice rowniez na napad. Duza pomoc rowniez dla slabych gangow. Jak myslicie?

Sonczi

grant

POPIERAM ! Prócz większych pieniędzy powinna być energia np. 250 000 Energi na najmniejszym napadzie i wzrost np. o 100 tys a przy najwyższym napadzie extra bonus 1mln bo wątpię by na więcej admin się zgodził ..

danielos112

V.I.P

Big Black

jestem za kasa za napady powinna być zwiększona i powinna wpadać na konto gangu

Ziom1234

darekhh97

popieram bo jak na razie adrenalina i te napady są niepotrzebne

Wyplacalni.p

Bądźcie realistami, niech będzie tak, jak w realu, jeżeli kantor ma zarobków 500 tysi, to tyle powinno być w napadzie, ale jak wiadomo to kantory są różne, małe, średnie i duże, ale rodzai  kantorów jest masę, Wymiany walut, srebra i złota, platyny, obligacji itp. tak więc ja myślę, aby napady na kantor były różnie urozmaicone, a dzięki temu nie były by tak nudne, ale za to jest chęć napadać, fajnie by było żeby wprowadzono kantor z poddziałami, czyli jak pisałem wyżej i tak samo ze stacjami benzynowymi oraz resztą napadów, dzięki czemu urozmaiciło by to grę.
Takie jest moje zdanie. ;)
Pozdrawiam.