• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Kasa z gangu

Zaczęty przez damian901, Sierpień 25, 2014, 15:16:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

damian901

Witam mam pomysł który dotyczy kasy w gangu. Mianowicie chodzi mi o to żeby szef gangu mógł wybierać kasę wpłaconą na gang dla siebie. Zapytacie się co za tym idzie większość gangów chce bilety za pobyt ludzi a nie wszystkich na to stać więc jeżeli np: szef gangu chce 20bilo na miech to mógł by się dogadać z danym członkiem w gangu który akurat nie moze wpłacić bilo na jakąś daną sumę ktura odpowiada wszystkim

kosiarz2705

Raczej nie, istniałaby możliwość przesyłania sobie kasy na jedno konto...

klekswwy

Z tego co zrozumialem to szef moze sobie wyplacac kase z gangu.
To jest idiotyczny pomysl.
Dlaczego???
Wtedy kasa bylaby jeszcze bardziej wplywajaca na te gre.
Kazdy kto wyda przykladowo 500zl na gre i zrobi gang dostanie wplate cos w okolicach 200bln na konto gangu.
Potem wszystko sobie zwroci do siebie i zarobki zawaliste sobie zrobi z biznesu.
Za te kase pewnie wbije z 1000lvl i bedzie kozaczyl gdzie reszta osob musiala ladowac kilkanascie razy wiecej by dojsc do takiego efektu.

yuasu

Jeden z głupszych pomysłów jakie tu widziałem

Wyplacalni.p

Bez Sensu..., chociaż w Prawdziwym życiu wygląda to inaczej ;)

Manchuckster

Pomysł idiotyczny.

Jak już ktoś wspomniał powyżej. Przyjdzie gracz (przykładowy D) i wpłaci 300 bilionów. Wtedy sobie wpłacisz na swoje konto i w trzy dni wskoczysz do pierwszej dziesiątki poziomu.

Temat do usunięcia.

Wyplacalni.p

Byle tylko dla siebie jak najwiecej - a dupa !!  Ma być po równo i uczciwie !! :) ;)  8) ;D

Don Tusk

Idyjotyzm. Założę sobie parę albo i parędziesiąt kukłowych gangów, za jakiś czas powstępuje do każdego poszefować i pozbierać kasę, za pół roku to samo od początku.

pempych12

A ja mysle że to dobry pomysł ale tylko dla gangów kture mają zarobki do 30mln/h

damian901

no tak jak mówi pempych12 niech to bedzie dla gangów do 30mln/h

klekswwy

Cytat: damian901 w Sierpień 26, 2014, 10:41:08 AM
no tak jak mówi pempych12 niech to bedzie dla gangów do 30mln/h
Cytat: Don Tusk w Sierpień 25, 2014, 23:55:22 PM
Idyjotyzm. Założę sobie parę albo i parędziesiąt kukłowych gangów, za jakiś czas powstępuje do każdego poszefować i pozbierać kasę, za pół roku to samo od początku.

pempych12

dla cb a dla innych moze to dobry pomysł

klekswwy

I TAK TO NIE WEJDZIE NA G1!!!!!