• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Nowe szybkie akcje w Mission Impossible

Zaczęty przez grant, Grudzień 09, 2014, 21:40:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grant

Z racji tego że jest taki duży przeskok z ataku- Bill Gates na Royal Dutch Shell proponuję wprowadzić akcje:
po Bill Gates 12 000 000 000
*NEC 18 000 000 000
*Warner Brothers Entertainment 25 000 000 000
*Global Solar 40 000 000 000
*Apple Inc. 60 000 000 000
i wtedy Royal Dutch Shell (ew. po tej akcji też wprowadzić akcję za 150mld), nazwy można zmienić bo przykładowo tylko podałem

Wiele osób skarży się na to i myślę że administracja mogła by wprowadzić te dodatkowe akcje, proszę o poparcie propozycji :)

Amstri

limak

[g2] xtra [g2]

grant

tak się Wam wydaje, dla graczy którzy nie pompują tyle kasy co niektórzy nie jest to takie łatwe

Gural.

danielos112

V.I.P

Manchuckster

Nie bez powodu admin pogrupował te napady w koszyku "Mission Impossible " i to bez sensu jakby teraz te zadania zmienił na "Mission Possible"

Słoń72

witam

zmiana powinna być,to jest kosmos taki przeskok,można by dodać nowe Szybkie-niech bedą duże odstepy ale realne do pokonania
JESTEM ZA

grant

Rozumiem że są to akcje Mission Impossible, ale powinni zacząć od przystępnych przeskoków zwiększając je do poziomu bardzo trudnego, gdzie później gracze są już na wysokim poziomie i to jest jak najbardziej normalne że stawki są najwyższe. Myślę że nic złego by się nie stało gdyby admin nieco usprawnił wejście doświadczonym graczom do najtrudniejszego etapu.

grant

Niech sie wypowiadają gracze którzy mają robić napad na Bill Gates lub którzy są przy tym napadzie

limak

dzial pomysly jest dla wszystkich graczy i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie :)

joker andrze

Przeciw
to jest niesprawiedliwe że ci co już przeszli te lvl to mieliby trudniej od tych co teraz dopiero by robili lvle

broliqe

Cytat: joker andrze w Grudzień 11, 2014, 16:14:28 PM
Przeciw
to jest niesprawiedliwe że ci co już przeszli te lvl to mieliby trudniej od tych co teraz dopiero by robili lvle

dokładnie ;) a przeskok jest na ok 180-200poziomów :p
gdzieś na 500lvlu mamy min te 14-15mld SA .. i na 680-700 idzie wyciągnąć pona 80mld ;) także nie beczeć tylko klikać, kiedys były skoki x2 mniejsze praktycznie i jakoś czołówka dawała rade bez marudzenia ^^