• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ZAROBKI Z DZIELNIC NA G2 :)

Zaczęty przez pnk_skalpel, Styczeń 04, 2015, 13:42:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pnk_skalpel

Witam, mam Ciekawą propozycje odnośnie dzielnic na G2. Obecnie mamy małe zyski z działek i zbytnio nie opłaca się ładować % ani przejmować działek, dlatego pomyślałem żeby zrobić tak jak jest na G1- czyli :
- 1 dzielnica = 10 000 zł / h
- 2 dzielnice = 40 000 zł / h
- 3 dzielnice = 100 000 zł / h
- 4 dzielnice = 300 000 zł / h
- 5 dzielnic = 600 000 zł / h
- 6 dzielnic = 1 000 000 zł / h
- 7 dzielnic = 2 000 000 zł / h
- 8 dzielnic = 3 000 000 zł / h
- każda następna dzielnica to wzrost o kolejne 1 500 000 zł / h

Myślę że to dobra propozycja i większość osób by była za Ty żeby to wprowadzić :P
Także czekam na Wasze odpowiedzi i głosowanie za tym pomysłem :)
Pozdrawiam Pnk_skalpel ;)

Jumpers

popieram w tej chwili wiekszosc zysków w gangu jest z dragów z dzielnic to są groszowe sprawy  po zmianie było by to bardziej wyrównane

adrian123451251

pnk_skalpel

adrian123451251

Dlaczego? Dlatego że od początku było tak jak jest teraz i nikomu to nie przeszkadzało. Dodatkowo idąc tym tokiem myślenia to co by miały gangi z ilością dzielnic 50 - 100? Dostaliby tak nagle kolejne 100 mln zarobków za nic? Kolejny powód to gdzie ty widziałeś w gangsterce by z jednej dzielnicy nagle szło kilka mln....

Jak Ci przeszkadza to że tracisz kase ładując % w dzielnicach to nie rób tego i dawaj w dragi.

pnk_skalpel

jak zauważyłeś podałem zestawienie jakby to miało wyglądać... to gdzie Ty masz tutaj od razu za 1 działkę 1,5mln/h?
A 2 sprawa gdzie to widziałem, na g1 tak jest- że są takie zarobki z dzielni. Pomysł ma pomóc w wyrównaniu zarobków z dragów i dzielni, bo jak narazie to z dzieli nie da się więcej wyciągnąć niż 30mln/h.
Pozdrawiam

Jumpers

Cytat: adrian123451251 w Styczeń 04, 2015, 14:54:16 PM
Dlaczego? Dlatego że od początku było tak jak jest teraz i nikomu to nie przeszkadzało. Dodatkowo idąc tym tokiem myślenia to co by miały gangi z ilością dzielnic 50 - 100? Dostaliby tak nagle kolejne 100 mln zarobków za nic? Kolejny powód to gdzie ty widziałeś w gangsterce by z jednej dzielnicy nagle szło kilka mln....

Jak Ci przeszkadza to że tracisz kase ładując % w dzielnicach to nie rób tego i dawaj w dragi.

nie bo nie jak ci przeszkadza to...  jakie 100 dzielnic nikt nigdy tyle nie bedzie miał . Wpływy z dzielnic  sa smieszne w porównaniu do tego ile trzeba sie napracowac zeby zdobyc te przykładowe 40mln/h gdzie mają te najlepsze gangi.  wystarczy  kilka klikniec w dragi i juz ma się ta sume. Robienie budynku do dzielnic i dodawanie kolejnych jest w tej chwili jeszcze mniej opłacalne niz kupowanie  na wysokim lvl dziwek po wprowadzeniu nowych biznesów  przez vipa.

Pt4szek

Było by to z myślą o nowych graczch?!
Gdzie ty to widzisz. Jak nowi mają zdobyć wiecej niz 5 dzielnic?
To by tylko sprawiło że ci z jedną dzielnią zamiast 200 000/h zarabialiby 10 000/h i zwiększyłoby przepaść jaka jest mièdzy nowymi a starymi graczami. Podobnie jak adrian jestem na nie.

grant

Ja najbardziej popieram! POMYSŁ BARDZO DOBRY .. te kwoty mogłyby być zwiększone

profek

Wyplacalni.p

prpablo

jak najbardziej za   ;)
kasa z dzielnic w tej chwili to jakies grosze  :P

Ndmaz

5, 15, 23, 34, 45, 56, 66, 69, 71, 79