• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

zmień swój nick

Zaczęty przez cmc69, Marzec 26, 2015, 09:44:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

cmc69

zmień swój nick, za 5 bilo na przykład

hopkins

no i ok, numer zostaje ten sam :P
jestem za.

Don Tusk

OK, ale jak wejdę w profil gracza to mogę obejrzeć wszystkie jego poprzednie nicki. Inaczej dupokrytka na przewały.

adrian123451251

Też się zgadzam. I tak jak mówi Don Tusk, niech będą pokazane wszystkie jego nicki pod jakimś spoilerem czy coś :D

Manchuckster

Właśnie, to bez sensu, żeby tacy gracze jak Piekarnik_, Skowron czy Opium11 mogli zmienić nick by dalej naciągać na refy.
W ogóle zmienianie nicku? Pomysł bez sensu

adrian123451251

Cytat: Manchuckster w Marzec 29, 2015, 23:13:13 PM
Właśnie, to bez sensu, żeby tacy gracze jak Piekarnik_, Skowron czy Opium11 mogli zmienić nick by dalej naciągać na refy.
W ogóle zmienianie nicku? Pomysł bez sensu

Niby nie bez sensu gdyż zapewne wiele osób głupio się nazwało bo myśleli że tylko chwile pograją a już ładny czas grają i żałują nicku. To żeby nie naciągali to jakby pisało się z takimi osobami to nie dość że w profilu by było napisane pod jakimi nickami grał to jeszcze przed napisaniem pw by było napisane np. : "Uważaj, ten gracz zmieniał nick, wejdź w profil i sprawdź jak się nazywał w celach bezpieczeństwa" czy coś w tym stylu.

Manchuckster

Adres mailowy możesz zmienić? Login na konto FB możesz zmienić? Nr klienta bankowego możesz zmienić? Nr telefonu możesz zmienić? Loginy do różnych stron możesz zmienić?

Odpowiedź brzmi - TAK ale pod warunkiem, że usuniesz konto z nickiem, nr telefonu, które tobie nie pasują ale nigdy nie zmienisz danych do logowania lub kontaktowania się pozostawiając wszystkie preferencje konta usuniętego lub zastąpionego.

Jumpers

zmiana nicku tak ale tylko za 45 biletów i możliwa maksymalnie 3 razy dla każdej postaci i po najechaniu na nowy nick pokazanie poprzednich jakie dana osoba posiadała

Manchuckster

Zdecydowane NIE, nawet za 500 biletów, chyba, że te bilety trafiałby by do mnie  ;D

monicue

czemu nie .? - niech będzie taka opcja ale aby nie było tanio bo wtedy to masakra by była, niech kosztuje 20 bil - jak komuś będzie zależało to sobie zmieni - opcja z tymi poprzednimi nickami pokazywanymi w tle też fajna.:)

Manchuckster

Moje zdanie to moja prywatna sprawa i mówię, że ten pomysł mi się nie podoba, a ktoś mi zabroni wyrażać własnego zdania? Po to był zakładany temat by każdy mógł wyrazić swoje zdanie.
A co do ceny, uważasz, że 20 bilo to drogo? Dla mnie zdecydowanie za mało.

monicue

Wiesz jak jest ; dla jednego za mało dla drugiego w sam raz - na pewno suma 20 bil za zmianę nicka nie jest złą opcją

ale oczywiście to tylko moje zdanie..:)

diabloBTW

Nie jest to zła opcja, ale taka błachostka w sumie powinna być za mniejszą sumę, 5-10 bilów byłoby optymalne

Don Tusk

A dlaczego za bilo? Ot tak, ktoś chce to zmienia. Albo za miliard.

hopkins

popieram to co monia napisała - 20 bilo byłoby ok :)

ponadto dodam, że ciekawą opcją byłyby kary za czat :P
3 bany w miesiącu - blokada konta i odkupienie 10bili.
ale trzeba byłoby zrobić możliwość logowania, dostepny tylko profil i info że ban i kara 10bili.