• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Pożyczka od innych gangsterów

Zaczęty przez devid gangs, Kwiecień 03, 2015, 12:00:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

devid gangs

Witam. Chciałbym podzielić się z wami moim pomysłem. Niskie poziomy nie mają za dużo kasy żeby się odbić za to ci który mają duże poziomy sprzedawają kasę za bilety. Mogła by postać taka ikonka podobna do banku że niskie poziomy pożyczają kasę od większych poziomów i spłacają je w ratach takich jak ustala większy poziom (np. pożyczam 1mild i mam  go spłacić w 10 dni i codziennie mi odciągają z kąta lub z wypłaty 100 milionów) . Można też dołożyć oprocentowanie które by pochłaniał bank lub ten który pożycza. Nie wiem czy ten pomysł wam się spodoba ale by była jakaś nowa NOWOŚĆ.

Pozdrawiam devid gangs

Wyplacalni.p

Cytat: devid gangs w Kwiecień 03, 2015, 12:00:52 PM
Witam. Chciałbym podzielić się z wami moim pomysłem. Niskie poziomy nie mają za dużo kasy żeby się odbić za to ci który mają duże poziomy sprzedawają kasę za bilety. Mogła by postać taka ikonka podobna do banku że niskie poziomy pożyczają kasę od większych poziomów i spłacają je w ratach takich jak ustala większy poziom (np. pożyczam 1mild i mam  go spłacić w 10 dni i codziennie mi odciągają z
Cytatkąta
lub z wypłaty 100 milionów) . Można też dołożyć oprocentowanie które by pochłaniał bank lub ten który pożycza. Nie wiem czy ten pomysł wam się spodoba ale by była jakaś nowa NOWOŚĆ.

Pozdrawiam devid gangs

Konta
Były już podobne pomysły i nie weszły.
Były Kredyty i było wiele...

Zresztą ludzie oczekują MODERNICACJI ŁAPÓWEK

adrian123451251

devid. Totalnie bez sensu. Płaci taki gracz 45 bilo jakiemuś wysokiemu poziomowi a ten mu daje ileś tam BLN a czas na spłatę z 1231242 dni na spłacenie. JESTEM NA NIE !!!

hopkins

bez sensu.
masz łapówki i wybór 6x wypłata.

wiem wiem, to inny pomysł, taki "nowatorski" i w ogóle.
za dużo byśta chcieli.
za łatwo być nie może.

devid gangs

No tak ale to jest gra a nie skarbonka. ;) Ja gram i nie kupuje żadnych biletów.. zdobywam je w grze.

Manchuckster

Jak już ktoś wspomniał pomysł bez sensu. Zapłacę  D lub x 90 bilo a ten pożyczy mi kasę na 20 lat.

emi

Słaby pomysł , gdyż  i tak wszystko schodziło by to płacenia realnej kasy .

Don Tusk

Jedyna w miarę sensowna realizacja tego pomysłu jest taka, że po pożyczce system sam ściąga należności - wtedy nie ma pożyczek na 250 lat. Ale pomysł raczej taki sobie. Głównie przydatny byłby przy kukłach, tworzysz postać i od razu ma giwerę za pół biliona na 1 levelu ;D Ale i to można ograniczyć pożyczką od np 100 levelu.
Jestem na nie

hopkins