• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

GANG NOWE DRAGI

Zaczęty przez Odjazdowy, Grudzień 29, 2015, 12:13:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Odjazdowy

Witam pomysłem jest nowe dragi dla gangu kto jest za tym aby doszło do tego?

Chodzi o to że jak gang przekroczy 800mln/h to jest wtedy 1 drag potem 900mln/h i kolejny drag.
Tak jak z poziomem czyli 700lvl to masz odblokowane biznes-dziwki nowe.

Prosze o opinie :)

NikaXX

1* 3* 7* 12* 15* 18* 29* 37* 40* 69

Słoń72

"Nie ma takiej mozliwości.Pozdrawiam.Administrator i moderator czatu gangsters.pl";)

Odjazdowy

Słoniu powiem ci tak za dużo pieniędzy idzie aby rozwijać gang teraz aby nawet podskoczyło o 5 mln/h.

Gra ma się rozwijać a nie stać w miejscu.

Gural.

kosiarz2705

Admin z was się smieje, dajcie spokój. Dla tej gry nie ma ratunku z taką administracją...

kieliszek

Nie, przecież ostatnio został wprowadzony nowy drag...
Moim zdaniem wystarczy tych dragów. Nowi gracze i tak mają już bardzo duże ułatwienie, takie zarobki od razu na początek...

danielos112

V.I.P

Wyplacalni.p

Panowie, jemu chodzi o to, aby co 100 poziomów był nowy DRAG, a wtedy skonczyła by się ERA domagania dragów, a wtedy każdy będzie chciał wbijać ten poziom, ale... ja myślę że mogło by tak być pod warunkiem, że wszyscy w gangu mają taki sam poziom, a za tym idzie chęć bicia poziomów i szybsze zdobywanie biletów za poziom, bo to wtedy by ich zachęciło do współpracy zespołowej, a jak odejdzie, to już zostanie ten drag.
Myślę że tak będzie najlepiej. ;)

kosiarz2705

Cytat: Wyplacalni.p w Grudzień 30, 2015, 08:32:35 AM
...bo to wtedy by ich zachęciło do współpracy zespołowej, a jak odejdzie, to już zostanie ten drag.

Taak. Współpraca zespołowa! Nieźle kminisz wyplacalni.p

Buko1916

boabalboa

Rafal1496

jestem ZA. Moim zdaniem przydadzą się nowe dragi bo teraz ciężko się wspiąć wyżej w zarobkach, jeśli admin jest przeciw niech chociaż zrobi nowy drag - 1 bilet

damian901