• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zastępca szefa w gangu i jego możliwości

Zaczęty przez Matheo99, Marzec 18, 2016, 20:05:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matheo99

Witam. Co wy na to jakby wprowadzić aktualizacje do gangu dotyczącą możliwości dodawania i wyrzucania osób do/z gangu przez zastępcę. Moim zdaniem jest to dobry pomysł, ponieważ zastępcom zostaje osoba która przysłużyła się w rozwoju organizacji przestępczej w ktorej sie znajduje. Ja jestem na tak, a jaka jest wasza decyzja? Bardzo prosze o opinie dotuczące mojego pomysłu. Pozdrawiam i życze miłej gry.

W-11

Jak się znajdzie lewy zastepca i dasz mu taka możliwość, to powyrzuca ludzi tobie z gangu. Jestem na NIE !
Ewentualnie jestem na TAK gdy jest ktoś do Przyjęcia, to TAK może Przyjąć.

sezar33

W11 Ma Racje Zastępca Powinien Mieć Wszystkie opcje Szefa prócz wyrzucania członków i Zostania Szefem

Matheo99

I jeszcze jest troche bez sensu to ze jak jest ktos na miejscu inwestora, lub bizmesmena to szef gangu nie może ulepszać dragów, lub budynków, to też można by poprawić.

Matheo99

A co do waszych wypowiedzi to sie w zupełności zgadzam.

W-11

Cytat: Matheo99 w Marzec 18, 2016, 20:23:32 PM
I jeszcze jest troche bez sensu to ze jak jest ktos na miejscu inwestora, lub bizmesmena to szef gangu nie może ulepszać dragów, lub budynków, to też można by poprawić.

Mylisz się, Szef może ulepszać, ale musi tą osobę dać jako kilera i potem budować, więc twoja opinia jest bezzasadna.

Chociaż fajnie nie zdejmować i od razu budować - Niezależnie ;)

silo1992

Przyjmowanie ludzi z rangą zastępcy jak najbardziej jestem na TAK, co do wyrzucania jestem na nie, za duży bałagan mógłby się porobić

W-11

Cytat: silo1992 w Marzec 18, 2016, 21:04:18 PM
Przyjmowanie ludzi z rangą zastępcy jak najbardziej jestem na TAK, co do wyrzucania jestem na nie, za duży bałagan mógłby się porobić
A potem będą żreć sie jak psy "JAK MOGŁEŚ MI TO ZROBIĆ !!" Potem zaczną się obelgi...
Będą oskarżać sie wzajemnie.

Lepiej żeby przyjmował niż wyrzucał ;)

Matheo99

No może to i troche lepszy pomysł

Matheo99

Cytat: W-11 w Marzec 18, 2016, 21:13:53 PM
A potem będą żreć sie jak psy "JAK MOGŁEŚ MI TO ZROBIĆ !!" Potem zaczną się obelgi...
Będą oskarżać sie wzajemnie.

Lepiej żeby przyjmował niż wyrzucał ;)

Ta, potem znajdą się w realu i tyle z tego bd

admin

Zastępca tak jak w prawdziwym świecie może działać tylko jak nie ma szefa. Są 2 typy nieobecności szefa:

1. Umarł/odszedł z firmy/siedzi w więzieniu - to stan ogólnie rzec biorąc permanentny. W tym przypadku taka opcja już w grze jest - po prostu zastępca zostaje szefem.

2. Szef oddaje władze czasowo zastępcy ponieważ pojechał na wakacje/załatwiać sprawy rodzinne etc. To co robi zastępca podczas nieobecności szefa to tylko jego sprawa, jednak musi liczyć się z konsekwencjami jeżeli szef po powrocie wróci i nie będzie
z tych decyzji zadowolony.
Tej opcji w grze nie ma i przemyślimy czy szef może na jakiś czas przekazać obowiązki zastępcy. Oczywiście szef może w dowolnej chwili zabrać tę rolę zastępcy.

Dajcie znać co myślicie o tej opcji nr 2.

W-11

1. Żeby Szef dał czasową funkcję szefa zastępcy, to się zgodzę pod warunkiem że zdejmie się te 30 dni do utraty gangu, bo innego sensu nie widzę, nie kiedy może sie zdarzyć że poleciał na dwa tygodnie i został np,  porwany samolot, bądź jest zakładnikiem i wraca po pół roku i nie ma nic...
Niekiedy są sytuacje niezależne od losu, wypadek - śpiączka...

2. Szef jak nie ma Inwestora, bądź Bizmesmana, to powinna być funkcja budowania bez zdejmowania.

3. Czasowo oddać funkcję zastępcy np. Czas Od Do z Kalendarzem i bez możliwości wyrzucania, lub w zależności kto kogo przyjmował, ten wyrzuca. ;) Chociaż wyrzucanie osób nie jest miłe np. dla aktywnej osoby. ;)
Czyli dodać funkcje które Zastępca mógłby robić przy nieobecności szefa, a szef ustalił funkcje... (Póki co ich nie ma).

Admin: Brak odpowiedzi na propozycję - rozważania nie na temat.

boniek

Szef gangu powinien mieć większe możliwości i większą władzę :P