• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Walki Gangów - Aktualizacja

Zaczęty przez W-11, Marzec 18, 2016, 21:16:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy zgadzasz się z tą Sugestią ?

TAK !
Nie
Nie wiem
Może Być
Wprowadzić to jak najszybciej !

W-11

Ja myślę że skoro mamy Walki Gangów, żeby było to zależne od SV Gangu, a nie SV Dostępnych Graczy.

Np. Gang ma XXX XXXX XXXX XXXX XXXX SV a nie może Wygrać z Armią Napoleona bez osoby która jest obecnie nieobecna, a posiada mega SV.

Myślę że jeżeli to są Walki Gangów, a nie Tournament, to te Walki Gangów powinny być zależne od SV Gangu, a nie od innych.

sezar33

maly9411/Mazi.

magnez#nabanicji

sprzeciw. Byc obecnym i walczyc. Jak maja walczyc nieobecni? Unreal kompletny

silo1992

jestem na nie, wtedy nikt nie będzie miał szans z gangami gdzie są wysokie poziomy nawet wtedy kiedy ich nie będzie podczas walki, walczymy jako grupa i każda osoba ma mieć jakieś zaangażowanie w tym..

SPIKE78

silo dokładnie w11 dostał teraz w gangu sezara to swiruje  ;D

W-11

Chodziło mi o to żeby takie przykładowe SV było możliwie w jakiś sposób wykorzystywane, bo obecnie takie SV bez tej właściwej osoby się w niczym nie przydaje, czyli najlepiej to jakoś w taki sposób rozpracować, aby było wszystko wykorzystywane, bo w przeciwnym razie to wygląda tak ze nie jest takie potrzebne, a to traktowane jest jak W Tournamencie, że jest liczone od osoby, ale fajnie by było, jakby to się w jakimś stopniu wyróżniało.

Wiem Wiem, pomysł trzeba rozbudować, włączyć się w próbę przebudowy pomysłu w taki sposób, aby liczenie SV Gangu się wyróżniało.

SPIKE78

odpowiedz sobie sam gdzyby nie było u Ciebie Sezara był bys za tym pomysłem?  ;D

W-11

No pewnie żebym był, tylko bym się jeszcze nad tym zastanawiał, ale jakbyście byli tacy super, to byście pomogli w udoskonaleniu, niż krytykować ;)

danielos112

To nie jest udoskonalenie bez sensu to jest kompletnie

Chyba logiczne że w Walce liczy się Sv graczy atakujących 

Dla przykładu Dk-133 ma największe sv na G2  , w takim razie KSC  nie przegra żadnej walki a klikać może nawet 10lvl i ,, cisnąć '' Armie Napoleona.

Słabsze gangi nie miały by szans zwłaszcza w takich w których stawia się na aktywność zbiorową.

W-11  ledwo teraz macie szanse jakieś a co by było po tej zmianie której na pewno nie będzie :D
V.I.P

silo1992

Cytat: W-11 w Marzec 19, 2016, 08:31:04 AM
Chodziło mi o to żeby takie przykładowe SV było możliwie w jakiś sposób wykorzystywane, bo obecnie takie SV bez tej właściwej osoby się w niczym nie przydaje, ...

jak się nie przydaje to sprzedajcie wszyscy w gangu majątki, bronie, kamizelki itp to będzie mniejsze wtedy, bo skoro nie potrzebne to po co je mieć :)

ten Twój pomysł to tak jakby postawić Polskę z Rosją do walki i z góry miała by wygrać Rosja bo jest większa lepsza mocniejsza, a przecież może od nich stanąć do walki zaledwie 1% osób w Polsce 90% to chyba oczywiste kto wygrać powinien, takie małe porównanie co do Twojej "aktualizacji"..

danielos112

W-11 szaleje rozumem i inteligencją  ale oczywiście będzie się upierał jak wszyscy nie myślą :D

Czysty Fakt: W-11 to dziwak ..
V.I.P

W-11

Jestem na innych forumowych grach i tam za to co tu wyrabiacie dawno byście zostali zbanowani, bo tam są ludzie którzy rozwijają każdy pomysł, każdą możliwość do pomysłu, a tutaj ?
Pustaki ;) Puści ludzie zamiast włączyć się do rozwoju pomysłu, to dają puste komentarze. ;)