• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

sens przychodu

Zaczęty przez Novalogic, Styczeń 07, 2018, 19:27:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Novalogic

Mam pytanie odnośnie sensu kupowania biznesów / dziwek. Nawet licząc po początkowych cenach, każdy zakup zwróci się dopiero po 100 dniach. A doliczając do tego kaskadowo rosnące ceny z każdą kolejną inwestycją, aby uzyskać przychód o wysokości wystarczającej by miał jakikolwiek wpływ na grę można dojść do wniosku, że jest to praktycznie niewykonalne. A nawet jeśli byłoby to wykonalne, to wymagałoby całych lat czekania aż inwestycja się zwróci i zacznie przynosić dochody... Budynki z klubu vip też niczego w tym zakresie nie zmieniają, gdyż najzwyczajniej w świecie ich bonus niewiele daje. Stąd moje pytanie - czy jest jakikolwiek sens topić pieniądze w dziwki i biznes? Ma to może wpyłw na jakieś inne elementy gry? Bo jeśli wpływa to jedynie na wysokość godzinnych zysków to ja nie znajduję żadnego argumentu żeby w to inwestować.

W-11

Skoro nie ma sensu inwestować w Zarobki, to najlepiej skasować konto i nie grać, bo nie widać tu sensu bytu, skoro tak to uważasz...

Ja tam nie patrze czy się zwróci, czy też nie, dla mnie ważna się liczy wypłata, im wyższa, tyl lepsze zyski z Łapówek, bo bez tego się nic nie opłaca, a wrzucanie biletów na ochłapy, jest bezcelowe, tak czy inaczej zawsze jest warto, aby móc szybciej się rozwijać, mając na Bicie LVL'a, czy kupowania majątku.

Cofnij się w lata gdzie było G1, popytaj innych graczy z tego okresu, wpłacali bylety i inwestowali, a gang 30 mln/h za 45 bilo, to dopiero był Rarytas, tak więc rozwijaj się i kupuj Biznesy.

Co do dziwek, to kupuje jak mi zostaje koncówka i nic innego nie kupię, to wtedy tak, ogólnie nie ładuje w Dziwki, bo wiadomo że dostaje się krocie.

A to że ci się nie zwróci w jakimś czasie, to za to kasy w łape nie dostaniesz, to tylko gra, a jak jej nie rozumiesz, to jak już pisałem wcześniej, że skasuj konto, skoro nadal sie utwierdzasz że w niczym nie widzisz sensu, a skoro tak, to granie też i tracisz zbędnie czas, przychodzimy pobrać dla przyjemności, a nie żeby myśleć że zwróci ci się np. na konto, bo nie ma takiej opcji.

Bez Inwestycji, nie masz nic.
Proste ;)

Bingo

Dokładnie! Na tym gra polega by inwestować, raz zyskasz, raz stracisz. Jak nie inwestujesz to nie grasz :D

kicia

Ponieważ musisz inwestować, pamiętaj że rynek sie zmienia i czasami taka inwestycja to strzał w 10