• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Upgrader vip

Zaczęty przez Arturek509, Listopad 07, 2018, 23:35:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arturek509

Witam wszystkich.

Ostatnio zastanawiałem się nad różnymi możliwościami ulepszenia troszkę rozbudowy klubu VIP. Mój pomysł polega na wprowadzenie nowego bonusu za bilety czyli upgrader VIP.

Ta funkcja polegała by na możliwości ulepszenia 1 budynku VIP w ciągu godziny o 10 poziomów jednocześnie oczywiście kosztem biletów. Każdy z nas wie że ludzie grający dość długo w tej grze mogą mieć możliwość rozbudowanych budynków o dość wysokie poziomy a gracze którzy zaczęli przygodę z g2.gangsters.pl mają spore zaległości i zazwyczaj strasznie trudną drogę do rozbudowania budynków, takich jak procenty do zarobków, do poziomów dających porządne profity. Pamiętajmy im większe zarobki tym większy zysk z biletów czyli zarobek dla admina tej gry. Oczywiście nie wolno zapominać że koszt danego budynku x 10 musiałby wynosić tyle samo co normalne podniesienie go o 10 poziomów normalnym trybem.

Jako koszt biletów za jeden upgrader myślę że dość rozsądna będzie cena 2 bądź 3 bilety za dana jednostkę. Oraz dodałbym możliwość dla mega aktywnych gangsterów kupno danego punktu za np 5 tys walk w ringu a każdy wie że to wymaga zaangażowania

Myślę że ten pomysł może spodobać się także graczom którzy są w g2 od początku. Zawsze jest możliwość różnorodnych zmian.

Pozdrawiam Arturek509

artur000000

Pomysł warty uwagi na moje oko tyle że ciekawi mnie co na to Admin co poczyni ku temu pomyslowi:)Ja jestem za:)

polak1111

DonKosa

JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA !

.:SmoK:.

Bezsens wprowadzenia opcji "zamieńmy wszystko na bilo"
Druga opcja związana z ringiem ok ,tylko trzeba zwiększyć kasę ,wprowadzić doświadczenie za ring ( nawet za 1000 wygranych niech wbije nam się 1lvl)
Jeżeli będzie rywalizacja to u graczy pojawi się zajawka ,żeby być lepszym i WTEDY będzie wydawał pieniądze. Wprowadązenie opcji "bilety za wszystko" jest dobre na początku -przypływ gotówki a pózniej stagnacja.
GRACZY TRZEBA ZMOTYWOWAĆ DO GRANIA A NIE DO PŁACENIA BILETÓW ZA WSZYSTKO

Arturek509

Tu nie trzeba motywować graczy a admina o wprowadzenie czegoś co ułatwiło by nowym graczom lepsza szanse na dobre zarobki i topkę. Uważasz 1000 walk w ringu = 1 lv ? sam wbijam czesto ponad 2 tys walk i uważam że ring chyba nie powinien tyle dawać ale sprawa ringu to będzie osobny temat. wyobraź sobie ze ktos cchce wbic 500 poziomów vipa zanim będzie musiał opplacalne profity. 500 kliknięć zajmie z miesiąc jak nei lepiej bo nie można także wymagać by każdy był w grze co godzine by kliknac rozbudowe vip

Jak nie zrozumiałeś co ma na celu ten pomysł to przeczytaj jeszcze raz może co ? Jak przykłądowo ja z poziomem 715 i kontem oid 2 miesiecy moge rywalizowac z graczami powyzej 1000 lv ?  Zarobki najlepiej rosną przez vipa a czasu rozbudowy przez kilka miesiecy dzien w dzien nie da sie przeskoczyc

BruceLee466

.:SmoK:.

Cytat: Arturek509 w Listopad 08, 2018, 14:16:57 PM
Tu nie trzeba motywować graczy a admina o wprowadzenie czegoś co ułatwiło by nowym graczom lepsza szanse na dobre zarobki i topkę. Uważasz 1000 walk w ringu = 1 lv ? sam wbijam czesto ponad 2 tys walk i uważam że ring chyba nie powinien tyle dawać ale sprawa ringu to będzie osobny temat. wyobraź sobie ze ktos cchce wbic 500 poziomów vipa zanim będzie musiał opplacalne profity. 500 kliknięć zajmie z miesiąc jak nei lepiej bo nie można także wymagać by każdy był w grze co godzine by kliknac rozbudowe vip

Jak nie zrozumiałeś co ma na celu ten pomysł to przeczytaj jeszcze raz może co ? Jak przykłądowo ja z poziomem 715 i kontem oid 2 miesiecy moge rywalizowac z graczami powyzej 1000 lv ?  Zarobki najlepiej rosną przez vipa a czasu rozbudowy przez kilka miesiecy dzien w dzien nie da sie przeskoczyc

Czytałem kilka razy i trudno się połapać/rozczytać.
Nie myślałeś ,że te działanie z czekaniem 1h mają za zadanie podwyższać dzienne statystyki sesji logowań?
Zabawa w klikanie z vipem jest na początku. Dojdziesz do takiego poziomu ,że sporo czasu odczekasz zeby rozbudować VIPa.
Jak chcesz boostować konto poprzez bilo to znajdź czas na rozwijanie konta.
Może też wprowadzimy zmiany co do turków bo też zbyt długo się czeka? Albo skrócenia czasu co do rozbudowy dragów w gangu? (po wprowadzeniu nowego draga 700 kliknięć co 0,5h lub 1h)
Jak masz rywalizować z wyższymi lvl? Miasto daje Ci boosta do SV ,albo jeśli masz gruby portfel to kup 5% SV na 24h
Co do rywalizowania w zarobkach bardzo jasna sprawa ,łapówki ,łapówki i jeszcze raz łapówki.

Arturek509

czas na roizwijanie konta a rozważną wiedze że poki nie wbije z 300 poziomów vipa to nie opłaca sie wymieniać biletów to inna sprawa. Seja logowań a zwiekszona ilośc kupna biletów to inna już sprawa tu chodzi o pomoc nowym graczon na dobicie pewnej wartości klubu vip. to zniechęćające jak wiesz ze Opłacalne jest czekanie i tak naprawde nic nie robienie. Wg, miasto i turki ale z tego kasy nie leci ogrom. Boosta do sv nie musze kupować bo styknie jak z miasta umiem wbic powyżej 1000 %. Oczywiście lubie jak hejterzy odrazu wymyślają sobie wszystko by tylko znieważyć pomysł jak draga 700 klikniec.

P.S czemu gang z kontem pro ma budynki co 30 minut ? Nawet to powinien admin wprowadzić wiec i na normalnych graczy że z kontem pro mozna co 30 min budować.

I chciałbym wiedzieć co tak trudno było rozczytać Tobie xd a Działania z vipem nie miały tylko na celu zwiekszyc sesje ale na poczatku nikt nie domyslał sie że ta gra pojdzie w takim kierunku pewnie. Na początku nie było vipa, nie było nawet dodatkowych biznesów i dziwek a mało0 kto na normalnych dosteopnych dla każdego wyciągnąłby tak duże zyski

W-11

Cytatulepszenia 1 budynku VIP w ciągu godziny o 10 poziomów

Ja wnosiłem o 20 minut, a nie o godzinę.

Oczywiście Za.

A co Do Ringu, to ja z tego nie korystam, ponieważ niczego konkretnego sie nie dostaje, tylko marne pkt, które nic nie wnoszą, natrzepiesz 2000 walk, a i tak nici dostajesz, a jeszcze czekasz każde 5 sekund, Ja Uważam że RING jest Nierentowny i naprawdę tylko nieliczni z ringu korzystają, a ile ? 10 osób ?
Bezsens kompletny, dlatego Ringu nie korzystam, bo sie NIE opłaca.

Arturek509

Cytat: W-11 w Listopad 08, 2018, 20:16:46 PM
Cytatulepszenia 1 budynku VIP w ciągu godziny o 10 poziomów

Ja wnosiłem o 20 minut, a nie o godzinę.

Wnosiłeś ze normalne konto pro powinno to dawać a ja za bilety chce udogodnienie xd

W-11

20 minut, albo bez czasu, jeźeli ktoś korzysta z konta PRO i to konto PRO powinno uruchamiać wszystko, a nie tylko zarobki i 50% wiecej Łapówek