• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

JAKI TO PIŁKARZ?

Zaczęty przez radex1234, Marzec 12, 2010, 08:49:56 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zulencjusz

Grzegorz Rasiak

niech ktoś wrzuci fotkę za mnie..

radex1234

Sebek19002

zulencjusz

Davidr96PL

Zulencjusz, nie ban, tylko ten koleś wymyślił spodnie! To jest jeden ze żartów. "Kto wymyślił spodnie ? Igor Gołodupcew." Nie znasz się, to nie gadaj, no. Hm. Nie znam się na piłce nożnej, ale... Hmm. Na pewno nie Ronaldo ani Ronaldinho. Dobra, strzelam. Frankowski ?

zulencjusz

Cytat: Davidr96PL w Czerwiec 28, 2010, 07:44:36 AM
Zulencjusz, nie ban, tylko ten koleś wymyślił spodnie! To jest jeden ze żartów. "Kto wymyślił spodnie ? Igor Gołodupcew." Nie znasz się, to nie gadaj, no. Hm. Nie znam się na piłce nożnej, ale... Hmm. Na pewno nie Ronaldo ani Ronaldinho. Dobra, strzelam. Frankowski ?

To co do  robi ten gołdupcew w wątku ' Jaki to piłkarz ' nie wiesz nie odzywaj się bo patrząc po twoim nicku to wydaje mi się że masz 13-14 lat,

// bez wulgaryzmow.

Davidr96PL

Cytat: zulencjusz w Czerwiec 28, 2010, 08:59:18 AM
To co do kur** robi ten gołdupcew w wątku ' Jaki to piłkarz ' nie wiesz nie odzywaj się bo patrząc po twoim nicku to wydaje mi się że masz 13-14 lat, więc w dupie byłeś i gówno widziałeś..

Zaraz sam zbierzesz bana. Może mam 14 lat, ale jednak wiem trochę o tym i owym. I wiesz. Radzę Ci się uspokoić. Bo na prawdę, jeszcze jeden taki tekst i zgłaszam to administracji, a jak sami to zobaczą, nim zdążę zgłosić, to na sto procent dostaniesz bana. Koleś po prostu chciał sobie zażartować, ale widać nasz kochany i miłowany Zulencjusz nie zna się na żartach. Przykro mi.

Rekin_122

Agat

Wayne Rooney nie? xD, Xabi Alonso. Podaj ktoś za mnie.

Rekin_122

zulencjusz

Gekas

Dodajcie za mnie, fotkę..

Davidr96PL.. Spadaj ziomek na drzewo, bez odbioru!

TravisPastrana

Rekin_122

zulencjusz

Rekin_122

Jorge Campos Newarrete   Czy jakos tak