• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Nowa płatność-Paysafecard

Zaczęty przez Saatis, Maj 15, 2010, 14:22:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Saatis

Witam :)
Dzisiaj przyszedł mi do głowy pomysł, chociaż wszystko zależy  jaka będzie reakcja ludzi, a w szczególności adminów na to. Otóż zamiast sms i przelewem można było by płacić kartą Paysafecard. Do wyboru są  kupony paysafecard o wartości 20 PLN, 50 PLN, 100 PLN i 300 PLN. Bardziej było by to opłacalne od sms i szybsze od przelewu ;). Karty można kupić w wielu kioskach i sklepach na terenie wielu państw.
Jeżeli ktoś chce dowiedzieć się więcej oto strona : http://www.paysafecard.com/pl/

Czekam na wasze komentarze, co o tym myślicie ;)
Peace   ;)
...

zulatino

SebasTTan

Jestem za.
Głównie ze względu na większe wpłaty niż 9 zł.

Saatis

sirkompik

Powiem tak.
SMS i przelewy niech zostaną,gdyż nie każdy ma możliwość żeby sobie coś takiego fundnąć.
Aczkolwiek nie jestem na nie.
Takie rozwiązanie ułatwiłoby grę tym którzy mieszkają poza granicami kraju,i dla których ciężką rzseczą jest wykupienie chociażby konta plus\pro.
Osobiście dla mnie dużo to nie wniesie. a Co do kwestii wpłat
Są możłiwości większych wpłat niż 9zł.
Wystarczy poczytać czasami wiadomości od admina.
Wysyłasz adminowi wiadomość że chciałbyś uiścić przelew większy niż 9zł. admin generuje ci tytuł zamówienia,i potem ty z takim tytułem lecisz na pocztę,wypełniasz druczek,i wpisujesz tytuł przelewu. wszyscy są zadowoleni.

Tommy_V

Ja też jestem na tak

CytatWysyłasz adminowi wiadomość że chciałbyś uiścić przelew większy niż 9zł. admin generuje ci tytuł zamówienia,i potem ty z takim tytułem lecisz na pocztę,wypełniasz druczek,i wpisujesz tytuł przelewu. wszyscy są zadowoleni.
Ale co będzie jak do admina zacznie pisać kilkadziesiąt osób naraz? Admin musi mieć czas aby odpisać. Te karty odciążą go, dadzą mu więcej czasu na dopracowywanie gry.

Adrian

ja jestem również na tak bardzo dobre rozwiązanie :)

Sonczi

Chciałbym aby dodano możliwość kupienia biletów za pomocą paysafecard'ów,gdyż jest to wygodna i bezpieczna płatność.

GŁOSUJCIE!!

broliqe

bitcoiny też wprowadzamy? ;]
też szybka wygodna i bezpieczna płatność

Wyplacalni.p

Manchuckster

A może kartę zbliżeniową. Przykładasz do monitora i masz 90 bilo

Wyplacalni.p

Cytat: Manchuckster w Kwiecień 13, 2014, 11:24:16 AM
A może kartę zbliżeniową. Przykładasz do monitora i masz 90 bilo

Man ha ha ha ha

Ja mam lepszy pomysł... Niech każdy sobie kupi Terminal do płacenia kartą płatniczą i będzie po problemie ;)

limak

doładowania z tu biedronka......i kody bedziemy wpisywac w łapówkach 8)

bugi316

Jak dla mnie jest do bardzo dobre rozwiązanie :)

c4ash

Cytat: broliqe w Kwiecień 12, 2014, 20:52:42 PM
bitcoiny też wprowadzamy? ;]
też szybka wygodna i bezpieczna płatność
Mozesz sie smiac, ale gdyby bylo to wprowadzone, to bym chetnie skorzystal. Akurat mam troche...