• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Budynki-ulepszenia!!

Zaczęty przez mati4don, Październik 25, 2010, 17:10:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

Wpadłem na taki pomysł.Moze by zrobić budynki do biznesow.Tzn kazdy biznes miał by budynek.Za 1 poziom budynku np salonu samochodowego kosztuje xxxxxx zł czas budowy 10 min .Na kazdym poziomie by sie czas o polowe zwiekszał.Budynek salonu daje nam 1% do zarobkow.Czyli jak mamy zyski z salonu 900000 zł + 1% daje nam 909000 zł.I tak do kazdego biznesu.Pozwolilo by to graczom zwiekszyc swoje zarobki nieduzym kosztem:) i przykladowo do kazdego biznesu od kiosku do salonu max rozbudowa 10lvl budynku.No i oczywiscie by się uzgodniło odpowiednie kwoty kazdego poziomu i kazdego budynku.

Co wy na ta??Prosze o wypowiadz kazdego jak i Admina:)
Pozdrwiam:)

TwUj Kapitan

dziwaczny pomysl, napewno nic takiego nie wejdzie do gry ;]

Schwarzenegger0011

polak1111

Zysk: 16 000 zł
Wartość: 624 000 000 zł
Zysk: 3 572 800zł (+10%)
Sprzedaż: 310 500 000 zł
Ilość: 203

Tak wy 'nowi' gracze biadolicie o wyrównaniu szans, powyzej masz moje salony, mi by te 10% dało ponad 350k/h (SAME SALONY!!) nie mowiac juz o graczach lepiej zarabiajacych...

a Wam ile? 50k,100k? niech nawet 200k, w kazdym badz razie to tak czy siak by potęgowało dystans miedzy graczami.

mati4don

Taka prawda ze tacy gracze jak Ty bandziorek czy bati macie wszystkie majatki bron najlepsza i kame.Juz nie macie co z kasa robic.Dogonic i tak was raczej nikt nie dogoni.Ale tym słabszym pozwoli szybciej majatek lepszy kupic.O to chodzi:/

polak1111

zdziwisz sie, nigdy w życiu nie widzialem na oczy broni droższej niz 2,5mld kamy tak samo a o wodorówce nie mowie juz nawet:P

mati4don

Ty masz koło 20mln/h.ja prawie 4 razy mniej.co mi robi ze bedziesz miał wieksze zarobki 10 razy przez te % czy co innego.predzej ćzy pozniej i tak do tego dojdzie

jinkins

procent do biznesu juz jest z ringu konta pro jak i budynkow w gangu
ten pomysl uwazam za nie potrzebny

sirkompik

pomysł nienejagorszy... ale jak już dodawać jakieś procenty do budynków,no to dodać kilka,bo te ceny i zyski z nich są lekkim przegięciem...

sigurd89

Polak, co marudzisz najwięcej byś na tym skorzystał. :P

Niech zostanie tak jak jest - tak jest dobrze. :) To stanowczo za duża zmiana, żeby została wprowadzona na G1.

Ripper

xwarriorx

polak to ile ty masz salonow ten chce sie zwracac po jakichs 5 latach przeciez to nieoplacalne mimo iz zyski rosna ale to nieoplacalne czekac tak dlugo na zwrot kasy

sigurd89

Cytat: Ripper w Grudzień 06, 2010, 08:08:22 AM
Na g2 nic nie wiadomo ;d

Tak. I tam jak najbardziej mogłoby to zostać wprowadzone. Wszyscy startowaliby od zera, szans byłyby wyrównane, a lepszy serwer nie powinien mieć problemów z czymś takim. Jeśli chodzi o g2, jestem jak najbardziej za!

Cytat: xwarriorx w Grudzień 06, 2010, 20:36:44 PM
polak to ile ty masz salonow ten chce sie zwracac po jakichs 5 latach przeciez to nieoplacalne mimo iz zyski rosna ale to nieoplacalne czekac tak dlugo na zwrot kasy

Jego biznes, nie czepiaj się. :P Z resztą, skąd wiesz, że Polak nie wydaje 50 pln miesięcznie na wejściówki i bilety? Wtedy za bilety miałby równowartość 22dni i 12 godzin, a to skróciłoby czas oczekiwania na zwrot do 3 latach z małym haczykiem, co jest już dla niego znośne? Żeby to było jasne - nie wiem czy Polak inwestuje żywą gotówkę w cokolwiek poza kontem pro, to tylko takie moje luźne spekulacje. Jeśli ktoś będzie cytować, to PROSZĘ NIE WYRYWAĆ NIC Z KONTEKSTU.

Sigurd