• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Loteria

Zaczęty przez sukanaprostownice, Październik 31, 2010, 00:16:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sukanaprostownice

czy podobalo by wam sie jak by w gre weszla mala loteria?
dzialala ona by na zasadzie, ze gracz mogl by kupic xxxx losow za xxxxx zl.
i te xxxxzl ktore wydal byly by do wygrania, i powiedzmy 100 graczy kupi po 100 losow powiedzmy ze za 1 los zaplacili by 20 000
to w puli do wygrania bylo by 200 000 mln odbylo by sie automatyczne losowanie i gracz ktory zostal by wybrany otrzymal by ta kwote, loteria byla by raz dziennie, i czym wiecej gracz losow zakupi tym ma wieksze szanse na wygrana, ilosc losob byla by nie ograniczona, co wy na to?

VanDerOlo

Jak dla mnie fajny ciekawy pomysł. Zawsze jakieś urozmaicenie.

kowal3001

moim zdaniem nawet fajny pomysł , tylko lepiej by było jeżeli gracz mógłby kupić tylko 1 los a nie ile ich chce .
Mógłbyś zrobić ankietke

sukanaprostownice

wlasnie nie, bo male zyski byly byz  tego, nie mowie tu aby bylo nieskonczona ilosc losow, ale tez taka aby wygranyy mogl by sie zadowolic kwota ktora dostanie

Ripper

Jak dla mnie tez fajny pomysl.. Bedzie cos nowego ...

Adrian

Cytat: sukanaprostownice w Październik 31, 2010, 01:43:30 AM
wlasnie nie, bo male zyski byly byz  tego, nie mowie tu aby bylo nieskonczona ilosc losow, ale tez taka aby wygranyy mogl by sie zadowolic kwota ktora dostanie

Możnaby zrobić tak, że loteria odbywała się raz w tygodniu np. w niedzielę o 20 i każdy z graczy przez cały ten czas mógłby obstawić do 50 kuponów. Wartość 1 kuponu to 1mln. zakładając, że w loterii weźmie udział 200 osób i postawi max kuponów, do puli wpadnie 10mld.

polak1111

0.o całkiem ciekawe, ale uwazam ze powinien byc 1 los na gracza i koniec. tlyko faktem wtedy by bylo to ze powinien kosztowac troche wiecej, chociaz 5 mln albo cos kolo tego,ewentualnie no jak juz opcja z paroma kuponami to tez nie za duzo i zmniejszyc troche cene. a sama pula powinna byc dzielona na graczy co bedą mieli pierwsze miejsca, bo calkiem mozliwe jest ze 2(lub wiecej )graczy obstawi cos tak samo. zalezy to od zasad loterii jeszcze, a malo tego nie wiem czemu sie tak rospisałem skoro i tak nie wejdzie to do gry... "Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH". a Socker pewnie i tak tego nawet nie przeczyta. Więc

back to reality boys....

sukanaprostownice

ja tylko dalem pomysl mozna go jakos dopracowac inaczej, i zgadzam sie z toba polak ze socker nawet tego nie zauwazy:)

Andziuaa

Uważam to za fajny pomysł, mozna sporo pieniążków wygrać ;D

martynka16

dobry pomysł ja jestem za:)

KaziuBoss

Pomysł fajny.. Jestem za tym, ale mój głos nic nie da:P

A Ty polak podpiepszyłeś mi tekst "Back to reality" :D

polak1111

KaziuBoss

W profilu mam taki, hehe ;D

glory_united

do dopracowania ale ogólnie jestem za