• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Fani Call Of Duty ;>

Zaczęty przez Karol66699, Listopad 15, 2010, 07:46:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karol66699

DzieńDobryWieczór!

To jest temat tylko dla fanów Call of Duty.
Piszemy jaka jest według nas najlepsza część. A potem ocenę ogólnie Call of Duty.

Nio to mi się najbardziej podobał Call Of Duty Modern Warfare.
Ogólna ocena 9/10

zizi83

Mi sie podobalo MW 2  9/10 .
A w ta najnowsza jeszcze nie gralem .

BlackRider

Najlepsza pod względem MP jest Modern Warfare. Aczkolwiek MW2 też jest dobre. :)

Karol66699

Mi się MW 2 wydawała taka... "dziwna".  :-\

zizi83

Na necie jest gdzies ciekawa historyjka na temat cpt. Price'a , bardzo ciekawa polecam poczytac ;)

sirkompik

Ludzie kochani... jak chcecie recenzje pisać,to znajdźcie sobie serwis...
Poza tym wyrażenie się o grze lub filmie w sposób,typu"najbardziej podobał mi się ten i ogólnie oceniam na 9 jest dobre dla dzieci.
Jeśli już piszecie,no to napiszcie dlaczego wam się podobałą,co się nie podobało,a na końcu możecie dać porównanie do poprzednich części i dopiero ocena ogólna. Mniej więcej w ten sposób powinna wyglądać właściwa recenzja.

zizi83

A tobie sie nudzi ze sie wcinasz? Ja dzieckiem nie jestem , a pisze tak jak mi sie podoba... A jesli tobie sie nie podoba to nie czytaj :)

sigurd89

Jakby ktoś przechodził jakąś misje i miał problemy - pisać tutaj. Całkiem niedawno przeszedłem wszystkie na weteranie. Choć nie gwarantuje przy moich sposobach rekordów czasowych. ;)

zizi83

Ostatnio gralem w black ops i jest nawet fajna ale jak dla mnie za krotka , bynajmniej producenci nie schodza na psy :) 

sigurd89

To jest fakt - misji jest za mało. Choć patrzmy na pozytywy - na weteranie nie da się przejść żadnej misji w 2 czy 3 minuty. Nie zmienia to faktu, że gierka przykładowo: Call of Duty: Modern Warfare 2 kosztuje ponad 100, może nawet ponad 120 a grania jest jest na 5 może 6 wieczorów.

MTS

Mnie się najbardziej Call of Duty Modern Warfare 2 podoba.

seba069

mi najbardziej podobal sie dodatek do jedynki :) bitwa a aredenach i lot w bombowcu :.

KaziuBoss

Obecnie gram w Black Ops... Zapraszam do gry na xbox live. Jak coś PW :D

Subrosa

sigurd89

Cytat: KaziuBoss w Styczeń 14, 2011, 12:52:41 PM
Obecnie gram w Black Ops... Zapraszam do gry na xbox live. Jak coś PW :D

Kaziu napisz coś o Black Ops. Tylko tak w miarę obiektywnie - zastanawiam się czy kupować czy nie.