• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Gang w profilu

Zaczęty przez xwarriorx, Grudzień 05, 2010, 21:05:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xwarriorx

Wpadłem na pomysł aby w profilu użytkownika była adnotacja gang i nazwa gangu albo ze nie jest w żadnym gangu albo przynajmniej czy jest czy nie jest w jakimś gangu wyeliminowało by to mase propozycji na pw typu,,chcesz dołaczyc do gangu" kto jest za

mycha3

Lepsze by było samo: 'jest' lub 'nie'
Ponieważ gdyby było napisany gang (np. nazwa) to mozna by było obliczyć SV tego gangu :P i by była lipa

krzys077

W profilu jest opcja "O mnie" i tam możesz wpisać że nie jesteś zainteresowany dołączaniem do gangu,jeżeli zaś chodzi o masowe spamy na PW to wprowadzenie tej opcji tego nie zmieni,gracze i tak będą próbować szczęścia bo co szkodzi zapytać a może się zdecyduje ;)

xwarriorx

Ja rzuciłem propozycje jestem bardziej skłonny ku temu tak/nie zobaczymy niech sie admin wypowie

sylwek15

Mi ten pomysl sie podoba , i tak morzna miej wiecej obliczys sv gangu wystarczy wyszukac gang i sprawdzic profil szefa czesto w gangu szefowie sa najlepsi albo jednymi z najlepszych. I do tego morzna dodac ustawienia profilu :wyswietl nezwe gangu tak/nie ,kto by nie chcial by wybral nie . Jestem na tak :)

domel123

Cytat: sylwek15 w Grudzień 07, 2010, 21:58:52 PM
Mi ten pomysl sie podoba , i tak morzna miej wiecej obliczys sv gangu wystarczy wyszukac gang i sprawdzic profil szefa czesto w gangu szefowie sa najlepsi albo jednymi z najlepszych. I do tego morzna dodac ustawienia profilu :wyswietl nezwe gangu tak/nie ,kto by nie chcial by wybral nie . Jestem na tak :)

Podpisuje się pod tym obiema rękami. Spoko pomysł:)

mycha3

tak łatwo nie jest ...
Niekiedy są podstawione konta za szefów :P
np szef ma 10mln Sv,a inni w jego gangu mają po 1mld
i skąd niby byś takie coś wiedział?chyba ze masz tam szpiega ..,

xwarriorx

Fajnie ze się wam podoba czekajmy na opinie admina

zulatino

chyba nie ta pora roku jak na morze...
Co do pomysłu to jestem przeciw...

xwarriorx

No nic wasze zdanie ale w dalszym ciagu czekamy na opinie admina

sarlin33

jestem na tak może być nawet nazwa pierwsza i ostatnia iltera tak jak na allegro he  :) :) :D ;D ;D

Leon Zawodowiec

Oczywiście że za, wystarczyłoby zwykłe
"W gangu/nie w gangu" :)

sukanaprostownice

czekaj dalej na odpowiedz admina napewno sie wypowie, pomysl zbedny i moimzdaniem nie jest potrzebny, masz forum wiec wiesz kto szuka gangu a kto nie

xwarriorx

I co tak sie orientujesz i notujesz kto szuka gangu a kto nie wszystkie nicki powodzenia

sigurd89

Cytat: sukanaprostownice w Grudzień 20, 2010, 20:52:09 PM
czekaj dalej na odpowiedz admina napewno sie wypowie, pomysl zbedny i moimzdaniem nie jest potrzebny, masz forum wiec wiesz kto szuka gangu a kto nie

Fakt, ludzie szukający członków do swojego gangu POWINNI szukać na forum. Chodzi o upierdliwców, którzy wysyłają namiętnie wiadomości" Szukasz gangu?".