• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Budynki

Zaczęty przez mati4don, Grudzień 12, 2010, 22:58:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

Proponuje zeby w budynkach zrobić tak jak w siłce.wpisujemy ile kupić a nie klikamy i klikamy

tobacco

i to jak najszybciej bo wydawanie kasy na biznesy to jest maskara to wpisywanie :( chyba ,ze adminowi chodzi o klikanie na strone..... a to juz inna bajka.

mati4don

No bo raz sie inwestuje chcesz kazdy budynek po 10 kupić to ponad 500 klikniec a tak to 50 pare

sigurd89

Szczęść Boże! Każdy budynek po 10!

Ja mam mniej więcej po 20 budynków i 2,2mln/h. Mając 1,5 miliarda (miesięczne zarobki) mogę kupić góra po 3 budynki każdego typu. Biznesów i dziwek jest w sumie 72 sztuki. Liczmy 250 kliknięć. Panowie, grając w gierkę we flashu przez 20 minut naklikamy 3-4 razy więcej...

Nie przejdzie i dobrze. Nie jest niezbędne do szczęścia.

jinkins

Cytat: sigurd89 w Grudzień 13, 2010, 01:01:07 AM

wierz mi sigrud ze takie cos by sie przydalo (chociaz wiem ze nie przejdzie)
ale na wiekszych zarobkach, sprzedajac caly ekwipunek stac cie na kupowanie po 10, nawet po 20 bydynkow
i jest to irytujace kiedy robisz to pojedynczo.

kiedys byl taki pomysl zeby chociaz strona zjezdzala sama do ostatniego kupionego biznesu
ale chyba zostal on bez odzewu.

sigurd89

Cytat: jinkins w Grudzień 13, 2010, 15:10:40 PM
Cytat: sigurd89 w Grudzień 13, 2010, 01:01:07 AM

wierz mi sigrud ze takie cos by sie przydalo (chociaz wiem ze nie przejdzie)
ale na wiekszych zarobkach, sprzedajac caly ekwipunek stac cie na kupowanie po 10, nawet po 20 bydynkow
i jest to irytujace kiedy robisz to pojedynczo.

kiedys byl taki pomysl zeby chociaz strona zjezdzala sama do ostatniego kupionego biznesu
ale chyba zostal on bez odzewu.

Jinkins nie jest to pomysł na którym ktokolwiek cokolwiek by stracił. Mi to jest szczerze mówiąc obojętne, a budynki zawsze staram się kupować te, które są najbardziej opłacalne. Mógłbym teraz kupić ze 20 kiosków, monopolowych czy innych tanich biznesów (albo i więcej). I co z tego? Nie byłoby mnie stać na biznesy, które zwrócą się szybciej.

Panowie powiem Wam tak - zaszkodzić nie zaszkodziłoby, ale skoro jesteśmy w 100% pewni, że to nie wejdzie, to po co ta dyskusja?

Pozdrawiam
Sigurd