• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Gry poker itp

Zaczęty przez mati4don, Grudzień 20, 2010, 12:10:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

Moze by zrobić takie coś że socker pisze date rodzaj np turnieju w bilard snooker pokera kościu lub jakąś inną i byś grali na serwerach np gryonline.wp.pl i to był by turniej np na kilkanaście może wiecej osob obserwowane przes jakieś moderatowrów i by sie pisalo każdy wynik każdy z każdym by grał była by tabela i dla najlepszych nagrody bilety itp co wy na to?

zdarty ryj

pomysl niezly,skoro na gangsters nie da sie dodac zadnej gry w kasynie,a jakas rozrywka by sie przydala bo gra zrobila sie nudnawa,dwie gry w kasynie,jeszcze tak skomplikowane jak moneta i ruletka ;D,sa od poczatku ...moga sie znudzic..
Zawsze tez to jakas promocja gry...ciekawe co na to wielki brat ;D

sigurd89

Zobaczyłem temat i (wybacz mati4don) już chciałem opierdzielić za to, że było 40 takich pomysłów, wielka szkoda ale nie weszły. Wiedzę, że Twój pomysł nie polega na wprowadzeniu pokera do kasyna, czy innej gry a na turnieju podobnym do wcześniej zorganizowanego. Powiem tylko jedno - jestem za!

Sigurd

Popielus

Powiem tylko jedno - jestem przeciw !!

mycha3

Cytat: Popielus w Grudzień 22, 2010, 23:07:49 PM
Powiem tylko jedno - jestem przeciw !!
to powiedz więcej :P na przykład dlaczego jesteś przeciw
mi pomysł się podoba ;)

gigi

Mi też się pomysł podoba wcześniej chyba któryś z modów dał taki pomysł    a tu od użytkownika  http://www.gangsters.pl/forum/index.php?topic=4639.0  

sigurd89

Gigi dałeś dokładnie ten sam link co Mazi. ;) Poza tym taka mała prośba - następnym razem dając linki wrzuć je jako odnośnik, a nie  jako zwykły tekst.

Pozdrawiam
Sigurd

glory_united

gigi

Przydało by się żeby socker zobaczył ten temat

NocnyCH

Cytat: gigi w Grudzień 25, 2010, 21:41:57 PM

Socker nie musi nawet oglądać tego tematu. Jeżeli chcecie zorganizować taki turniej, to wystarczy, że zapytacie się go o zgodę na PW i wybierzecię gre i date.

Bebeszek

sigurd89

Cytat: NocnyCH w Grudzień 25, 2010, 21:45:49 PM
Cytat: gigi w Grudzień 25, 2010, 21:41:57 PM

Socker nie musi nawet oglądać tego tematu. Jeżeli chcecie zorganizować taki turniej, to wystarczy, że zapytacie się go o zgodę na PW i wybierzecię gre i date.

Proponuję 31 grudnia o 23:00. ;)

ogar1994

No niezle ale czemu akurat 31 grudnia?? Wiekszosc idzie sie bawic w taki dzien ;)

gigi