• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

karta kredytowa

Zaczęty przez aligator1234, Kwiecień 11, 2011, 16:48:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aligator1234

mam propozycje żeby w ganksterze
były terz karty kredytowe i bankomaty oraz żeby było można założyc konto w ban

dog

haha karty kredytowe napewno nie bedzie takiego czegoś. Może zeby można było jeszcze dziwki na raty kupować niech zrobią

sigurd89

Cytat: babanarowerze w Kwiecień 11, 2011, 02:21:21 AM
Przepraszam za Offtopa ale mam pytanie do Sigurda... czy odpowiadasz kiedykolwiek na konkretne pytania czy nadajesz sie na grzeczną spamiarke..??

z tego co zauważyłem od jakiegoś czasu nie odpisujesz na pytania tylko piszesz mało znaczące fakty typu "takie coś idealnie pasuje do tematu "W cztery oczy z adminem". Nie żebym coś do twojej osoby miał ale poprostu to jest irytujące.

Pewno Ci się nie spodoba, że znowu nie odpowiadam konkretnie tylko czepiam się zupełnie nieistotnych szczegółów takich jak drobne błędy ortograficzne, ale cóż - jedynie mogę z góry przeprosić. Niestety ale jeśli ktoś pisze ganksterze, to rączki nóżki mi opadają, pozostałe członki również. Zwrócenie uwagi jest silniejsze ode mnie.

Cytat: aligator1234 w Kwiecień 11, 2011, 16:48:32 PM
mam propozycje żeby w ganksterze
były terz karty kredytowe i bankomaty oraz żeby było można założyc konto w ban

@aligator1234 proszę staraj się nie robić takich błędów. Na prawdę, rozumiem że można robić błędy w wyrazach takich jak "rzeżucha", czy "gżegżółka" (sam musiałem sprawdzić, żeby błędu nie zrobić ;) ), ale pisanie też przez "rz" czy "ganksterze" jest na prawdę przesadą.
Po drugie - co znaczy ta wiadomość? Bo w ogóle nie załapałem sensu? Jakie bankomaty? Jaki ban? Mógłbyś napisać to jeszcze raz, ale tak trochę bardziej wyjaśniając?

Pozdrawiam
Sigurd

ivanc7

noght zfajni pomyslo morze tak dokajmy do lapowek rze ża 1 bilet dostamy 1 000 900 768 654 543 zł

p4tryk91

hehe piszcze normalnie bo nie da sie tego czytac:D

metachwast

ja nie rozumie co on pisał.
a ja myślał isz chodźiło o karte płatniczom, takom realnom.
i hciałem pisać rzeby morznaby tesz fpisać aliorbank do pszelefóf.
a żkoda.

postro
Nanek

mycha3

Gnoie nie piscie tak,bo zawolusiam Blonka i pojedzie was nadzieją ! :F

od krzys077

Nie przejdzie,zamykam.