• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zniesienie cenzury na czacie po 23

Zaczęty przez daj kamienia, Lipiec 01, 2011, 00:19:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

daj kamienia

Znieśmy cenzurę z czatu po 23 i nie prowadźmy już tutaj komuny ;p

Cudy

zniesienie ale do pewnego stopnia, wulgaryzmy skierowane do innych osob powinny byc mimo wszystko nagradzane banem. Na reszte mozna przymknac oko.

KaziuBoss

Jestem modem no nie ? No, i jestem za zniesieniem po 23.. Wiadomo że przesadzanie z jej nadużywaniem będzie banowane.. Ale jak ktoś napisze, Ja pie***** ale mam ochotę na kurczaka :D to ni się przecież nie stanie... po co od razu dawać bana na 1h ?
Jeżeli wulgary były by skierowane w czyjąś osobę to też by sie zbanowało. No.. Dobranoc.

koperas19101920

No dobry pomysł :D Chociaz dorosli mogliby miec troche swobody i wyrażac swoje uczucia drobnymi slowkami po godzinie 23 :P

zdarty ryj

umiarkowanie dla slow typu dupny lub zajebisty...bez oczywiscie obrazania graczy xD

AlGiordino

Cytat: daj kamienia w Lipiec 01, 2011, 00:19:01 AM
Znieśmy cenzurę z czatu po 23 i nie prowadźmy już tutaj komuny ;p
chyba żartujesz... jest zakaz używania wulgaryzmów, a i tak nie raz nie dwa jeden wielki burdel jest, a co by było po zniesieniu zakazu.. wolę nie myśleć.
A jak ktoś ma tak ubogi zasób słów, że musi "rzucać mięsem" to niech się w końcu ogarnie...

@ zdarty
sądzę że za "dupny" jeszcze nikt bana nie dostał

zdarty ryj

KaziuBoss

AlGiordino nigdy Cię nie widziałem po 23 na czacie, jest stała ekipa, zaufana... Wręcz prawie każdy nadawał by sie na moda.. Nie ma z nimi problemów.. Więc spokój by była ;)

:marswi:-G2

JESTEM ZA  !!!
Dzieci o tej porze już śpią 

Tak jak Kaziu  napisal sa zawsze te same osoby

Cudy

no te same, baba siedzi do 4 codziennie i pisze sam do siebie  ;D

:marswi:-G2

zobacz teraz na czat nei tylko baba zdarty kamyk kaziu adrian demot i pare innych osób  teraz moze nie wszyscy sa

dXe

barcelonczyk19

Cytat: :marswi:-G2 w Lipiec 01, 2011, 00:43:57 AM
zobacz teraz na czat nei tylko baba zdarty kamyk kaziu adrian demot i pare innych osób  teraz moze nie wszyscy sa
nie no mnie nei wymieniłeś :D obrażę się.

AlGiordino

Cytat: KaziuBoss w Lipiec 01, 2011, 00:37:34 AM
AlGiordino nigdy Cię nie widziałem po 23 na czacie, jest stała ekipa, zaufana... Wręcz prawie każdy nadawał by sie na moda.. Nie ma z nimi problemów.. Więc spokój by była ;)

zgodzę się z Tobą.. bardzo rzadko wchodzę na czat, nie tylko po 23, ale wogóle, co nie znaczy że nie zaglądam czytając co sie jest pisane.
Ja tylko wyraziłem swoją opinię co do pomysłu daj kamienia...

krzys077

Również jestem przeciw,zawsze się znajdzie jakieś dziecko co ma bezsenność,zwłaszcza teraz jak są wakacje.