• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Tokeny na forum....

Zaczęty przez Adrian, Lipiec 05, 2011, 14:38:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adrian

Co myślicie o dodaniu kodów do przepisania przy wysyłaniu wiadomości na forum?? skończyłby się nareszcie ten ruski spam ;/

ew jakieś dodawanie czy cuś

zulatino

na tak, ale nie dadza pewnie...

El Maestro

nie no co ty, juz wystarczajaco wku****** mnie w grze , to sprawi ze przestane uzywac forum -> jesli jest taki zamysl to wygrales ;d

krzys077

Przy rejestracji jest token do przepisania,dodanie go do postów nic nie da.Poprostu boty są na tyle zaawansowane że sobie z tym radzą.

sigurd89

Cytat: Adrian w Lipiec 05, 2011, 14:38:55 PM
Co myślicie o dodaniu kodów do przepisania przy wysyłaniu wiadomości na forum?? skończyłby się nareszcie ten ruski spam ;/

Masz 2390 wiadomości. Jeżeli tokeny byłyby od początku musiałbyś wpisać 2400 numerków/ciągów literowych, zakładając że za każdym razem odczytasz bez problemów. Zakładając, że wpisanie trwa zaledwie 5 sekund zajęłoby Ci to 2400 postów * 5 sekund /60 (minuty) / 60 (godziny) = Ponad 3 godziny, 20 minut. JEŻELI wpisanie trwałoby 10 sekund, prawie 7 godzin. A co jeżeli 1 kod na 4 będzie trudny do przeczytania? Wtedy już straciłbyś na wpisywanie tokenów blisko 9 godzin. Na prawdę uważasz, że warto marnować pół dnia, nie ważne przez jaki okres na wpisywanie nie mających żadnego sensu cyferek/ciągów znaków? Ja jestem przeciwnego zdania. Ludzie marnują czas. Marnują go wystarczająco dużo, nie marnujmy na własne życzenie jeszcze więcej.

Pozdrawiam
Sigurd

zulatino

I kolejny + dla tokenów.. mniej bezsensownych postów...
A ja bym jeszcze dodał jakieś dyktando i test IQ... bo niektórzy użytkownicy w ogóle nie powinni móc komunikować się z innymi..

Adrian

Cytat: sigurd89 w Lipiec 06, 2011, 01:45:04 AM

Masz 2390 wiadomości. Jeżeli tokeny byłyby od początku musiałbyś wpisać 2400 numerków/ciągów literowych, zakładając że za każdym razem odczytasz bez problemów. Zakładając, że wpisanie trwa zaledwie 5 sekund zajęłoby Ci to 2400 postów * 5 sekund /60 (minuty) / 60 (godziny) = Ponad 3 godziny, 20 minut. JEŻELI wpisanie trwałoby 10 sekund, prawie 7 godzin. A co jeżeli 1 kod na 4 będzie trudny do przeczytania? Wtedy już straciłbyś na wpisywanie tokenów blisko 9 godzin. Na prawdę uważasz, że warto marnować pół dnia, nie ważne przez jaki okres na wpisywanie nie mających żadnego sensu cyferek/ciągów znaków? Ja jestem przeciwnego zdania. Ludzie marnują czas. Marnują go wystarczająco dużo, nie marnujmy na własne życzenie jeszcze więcej.

Pozdrawiam
Sigurd

nie filozuj ;)

sigurd89

Cytat: zulatino w Lipiec 06, 2011, 08:30:45 AM
I kolejny + dla tokenów.. mniej bezsensownych postów...
A ja bym jeszcze dodał jakieś dyktando i test IQ... bo niektórzy użytkownicy w ogóle nie powinni móc komunikować się z innymi..

Jestem ZA dyktandem, PRZECIW testom IQ - no chyba że nie chcecie zobaczyć ani jednego mojego posta więcej. :(

Adi, Tatarkiewicza się ostatnio naczytałem - wybacz. ;)

Pozdro
Sigurd

zulatino

To tak.. piszemy do sockera, aby dał dyktando przy rejestracji... tylko w jakimś specjalnym polu, żeby im mozilla, ani inne słowniki nie podkreślały błędów i koniec z analfabetami... :P

metachwast

Adrian, mam pytanie:
jaką ważną personą jesteś w tej grze, na tym forum, aby tak się panoszyć?
człowieku, wyluzuj. wy ściemniacie w grze z botami i szpiegami a my sobie piszemy na forum.
przez kogo socker więcej traci, co?!
żal i żenada.

Adrian

Cytat: pokahontaz w Lipiec 07, 2011, 20:01:06 PM
Adrian, mam pytanie:
jaką ważną personą jesteś w tej grze, na tym forum, aby tak się panoszyć?
człowieku, wyluzuj. wy ściemniacie w grze z botami i szpiegami a my sobie piszemy na forum.
przez kogo socker więcej traci, co?!
żal i żenada.

o czym Ty do mnie mówisz kobieto?!

znowu piłeś?!  :o

metachwast

Cytat: Adrian w Lipiec 07, 2011, 21:08:55 PM
o czym Ty do mnie mówisz?!

o tym:

czaisz bazę?

udajesz kogoś ważnego.
hipokryta, sam spamujesz a na resztę narzekasz.
najpierw zacznij od siebie. jeśli w tych twoich ponad 2k sztukach wiadomości, nie ma ani jednego spamu to wtedy, się czepiaj.

Adrian

haha :D próbujesz zagiąć Strasburgera? ;-) nie udało się :(

czyli rozumiem... chcesz ten spam żeby się zadowolić przy pc ;) gratuluje!! :D

daj kamienia

pokahontaz

Nie kompromituj się już i nie obrażaj nikogo pochopnie,bo źle to o Tobie świadczy.

lukimaster

'udajesz kogoś ważnego.' ty robisz to samo lamusku.:*