• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

gangsters.pl w telefonie

Zaczęty przez Kizior, Grudzień 12, 2011, 14:25:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Przeanalizowałem Właściwie Pomysł i patrząc na to z innej strony, to Gdyby Aplikacja pojawiła się w Google Play, Sklep Androida, to mogło by przyciągnąć Tysiące różnych Ludzi do tej Gry, jako Darmowej, z Funkcjami Płatnymi.

Tak więc ... Można było by spróbować i zrobić Beta Tester na dobry początek, ale gdyby się to powiodło, to można by było zrobić aplikację na stałe i na wszystkie telefony.

Dziękuję za Uwagę.

limak

chyba Was poje(ch)ało ^^ takiego czegos nigdy nie bedzie

kosiarz2705

Wtedy gra by byla o wiele ciekawsza. Zwiekszyla by sie rywalizacja i w ogole. Od tej strony nie spojrzalem na to  :D

tomek2003

Mam krótką sugestię i nie chce się rozpisywać.
A sugestia brzmi:
Dostosujcie grę pod urządzenia mobilne!
albo zróbcie apke na Google play/apple app store/ windows marketplace

Z góry dzięki za wysłuchanie i życzę miłego dnia.

limak

no juz robia, bo Ty tak chcesz....

masz neta w tel, to normalnie wchodzisz na gangsters...pobierz tez flash player, to bedziesz mogl grac w turniejach, P&P itd....

Shazaaam

Moją propozycją jest ztobienie aplikacji na androida. Np ja dużo czasu jestem poza domem i gram w gangsters na telefonie ale niestety nie mozna walczyc i robic szybkich zadan. Licze na pozytywne odpowiedzi :D

adrian123451251

Było już, jak wtedy się nie przyjęło to teraz tym bardziej...

Shazaaam

Skad wiesz ze nie? Moze teraz wiecej osob by uzywalo apk

Albo czy ja przynajmniej moge dostac link do pobrania aplikacji? Mi sie bardzo przyda i w 100000% bede kozystac

adrian123451251

http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=18456.0

Zaledwie miesiąc temu był ten pomysł to myślisz że coś w tym czasie się zmieniło? Poszukaj na forum takiego wątku i dopiero wtedy Zakładaj nowy jak nie znajdziesz.

A jak chcesz choć trochę mieć możliwości na tel to
http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=18446.0

Shazaaam

Yeah! Dzieki. Jesteś wielki

limak

to jest gra INTERNETOWA, a nie na telefony.......flash playera zainstaluj i nie wymyslaj takich glupot ;)

pandokti

Przydałoby się napisać aplikacje na androida która by się łączyła z internetem i miała wszystkie te funkcje. Ułatwiło by to bardzo ponieważ przeglądarki muszą się ładować i ładować itp a aplikacja zawsze szybko by była.

limak

to jest gra PRZEGLADARKOWA. Nikt nie zrobi .apk, bo Ty tak chcesz

Slaweksebaa1

jestem na nie. to gra przegladarkowa wiec jak nie masz dostepu do kompa to przestan grac.

admin

Stworzenie oddzielnej aplikacji to duża inwestycja zarówno pod kątem samego wytworzenia jak i późniejszego utrzymania (naprawy błędów, rozwoju).
W najbliższym czasie Gangsters.pl pójdzie w kierunku zwiększenia dostępności na urządzeniach mobilnych (np. wprowadzony niedawno Pasek Ataku na urządzania mobilne), a nie tworzenia odrębnej aplikacji.

Pozdrawiamy,
Załoga Gangsters.pl