• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

puchar i bilet :)

Zaczęty przez matiiii, Sierpień 15, 2011, 01:38:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

daniello4826

anakonda92

i kolejny pomysł żeby najlepszych jeszcze bardziej wspomóc, dobre by to było przy starcie G2, teraz już jest za późno.

El Maestro

tylko ze jak niektorzy maja za 1bilet 1mld to odskoczyli by jescze bardziej, a tylko oni tury wygrywaja praktycznie, niektorzy z udziałem kukieł...

pomysl bardzo dobry ale trzeba go jakos ograniczyc,

moze wraz ze wzrostem lvl bedzie dziennny limit na przyznawanie biletow , ktory ze wzrostem lvl bedzie malał ;)

GacekBoss

Popieram bilet zamiast pucharu:)

napoleon69

jezu dzieci zazroscicie tym co maja wysoki level  i wieksza kase za bilety, przeciez to nie wzielo im sie nie wiadomo z kad, zainwetsowali kase to maja tyle za bilet, a jak ty zazdroscisz to tez wloz kase w gre , zero litosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xtra

Cytat: babanarowerze w Sierpień 15, 2011, 12:44:58 PM
95% wygranych turów mają "koksy" więc dać im dodatkowy dochód (czyt. bilet) nie jest dobrym rozwiązaniem :)
Jak wsadzisz tyle forsy w gre co te twoje "KOKSY" z czołówki...to nie bedzie płaczu!!!
Nie zal sie ze jestes leszczem...zainwestuj tyle co inni!!!

xtra

Jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! 8) ;)

bartek123 z G2

napoleon69

no i o to chodzi jak masz dziecko kasy na gre to sie tu nie uzalaj, ja tez nie jestem jakims miliarderem, zarabiam zwykla przecietna krajowa i nie narzekam, dla tych co zainwestowali troche kasy w gre tez cos sie nalezy

zero litości

xtra

Cytat: babanarowerze w Sierpień 15, 2011, 23:09:18 PM
Cytat: xtra w Sierpień 15, 2011, 22:13:49 PM
Cytat: babanarowerze w Sierpień 15, 2011, 12:44:58 PM
95% wygranych turów mają "koksy" więc dać im dodatkowy dochód (czyt. bilet) nie jest dobrym rozwiązaniem :)
Jak wsadzisz tyle forsy w gre co te twoje "KOKSY" z czołówki...to nie bedzie płaczu!!!
Nie zal sie ze jestes leszczem...zainwestuj tyle co inni!!!

"leszczu" wypowiadam się jako zwykły przeciętniak w tej grze (czyli ~70% graczy) jeśli była by to opcja w miare równomierna gdzie każdy by mógł na tym skorzystać a nie tylko najsilniejsi to jest całkowicie za, więc prosze o jedno zamilcz i nie obrażaj innych

Nie obrazam innych tylko stwierdzam fakty...wsadz chociaz tyle forsy co ja...wiem nie kazdego stac na takie wydatki ale...to jest zycie i taka gra w ktorej tak naprawde rządzi pieniądz a nie aktywnosc gracza...jestem za tym aby wszyscy mieli rowne szanse...a Tur jest po to aby wygrywac z silniejszymi ;)

dXe

bez klutni prosze bo zaraz zamkna temat bo wychodzi po za temat ale zgadzam sie z koksami oni wsadzili gruba kase i dlaczego nie maja miec z tego powodu lepiej ? nikt nikomu nie broni a jakby byl bilet za puchar to moze nawet niektorych by zmobilizowalo do wsadzenia paru groszy zeby jednak podbic ten lvl :D

kilroy

Popieram mysle ze to super pomysl i napewno zacheci wiecej osob do gry :)

Winoo

byłbym bardziej za tym żeby wymieniać zdobyte puchary na jakies atrakcje :D

FoxKantor

jestem za!!!!!!!!!!!! tak musi być !! jak to zdobywasz puchar i żadnej nagrody tylko kilka tysi co w ogóle nie jest odczuwalne ??

kleks_wwy

Moim zdaniem to zły pomysł bo i tak ci słabsi nie wygrają jak ktoś duzo gra to np 20turów wygra na dzień to 600biletów na miesiąc i 7200na rok to by sprawiło ze koksy będą jeszcze większymi koksami