• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

[G1]proof[G2]

A czemu miałoby nie być tego konta?
Ja się dziwię że konto matiiii jess jeszcze w grze. No tak zapomniałem konfi mają specjalne przywileje.

matiiii

bo jest zrobione na lewej kasie !!!!!!!! proste

nazywaj sobie mnie jak chcesz ja chce po prostu uczciwie grac

[G1]proof[G2]

Skąd masz te informacje że zrobione na lewej kasie?
Admini zablokowali mi konto sprawdzili i oddali.
Zresztą nikomu tłumaczyć się nie muszę.
A może jednak dodałem kilka bln już sam nie pamiętam  :P

Szczuply

Cytat: SirMisza w Luty 08, 2012, 14:53:10 PM
Szczupły chyba Ci darowali te drobne 40 mld  :)

Nic nie darowali. Żadnych 40mld nie było.

Zeus

hehe sam Piochu88 zarobil na bugu  12 bilionow i 989 miliardow zl a nam by sie przydaly glupie 10 miliardow,organizatorzy przeciez Wy oszukujecie Wszystkich uczciwych graczy ktorzy wkladaja w to pieniadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra jakas

Zajaczek

Jestescie ostrymi napinaczami..!! ja tej kasy nigdy nie widzialem co jest na tej liscie podane zapewne jak polowa ludzi z tej listy, wiec ja nie wiem o co chodzi... piszecie takie glupoty ze szczena opada, jak was cos trapi to poprostu idzcie do psychologa i z nim porozmawiajcie o swoich problemach. Udajecie twardzieli kozakow za monitorem a pewnie jestescie gnebionymi dzieciakami w szkole na ktorych inni "gangsterzy" szkolni gasza szlugi.. Zamknijcie wkoncy geby. Pozdro

Leon Zawodowiec

Cytat: Zajaczek w Luty 09, 2012, 19:36:09 PMZamknijcie wkoncy geby. Pozdro
Nie znam żadnego wkoncy, ale jak mnie z nim poznasz to mu zamknę gębę.

Zajaczek

widze ze Ty rowniez jestes ograniczony. Jak juz ktos zrobi literowke o ile wiesz co to jest, to dzieci takie jak Ty juz z podniety spac nie moga i slinia sie do monitora...

SirMisza

Zajaczek nie irytuj się tak jak nie masz nic na sumieniu. Po co

Zajaczek

bo wkurzaja mnie komentarze typu "zbanowac wszystkich"

Teutates

Przed chwilą super ,,uczciwy" gracz G2 zapowiedział mi, że będę miał bana na G2  :D

screena z obietnic sobie zachowam :D

przed czasem X czyli  przed listą szula nikogo nie sprawdzą bo wyjdzie na to, ze są gracze którzy sztucznie napędzali tą grę i adminom było to na reke :D

a to, ze jeden z nich straszy mnie, ze załatwi mi bana na konto bo naj się odzywam jest najlepszym wyznacznikiem tego co się tu dzieje :D

VanDerOlo

ZBANOWAĆ WSZYSTKICH za to oszustwo, zajączka też!!! Wszystkich zbanować!

Zajaczek

podaj racjonalny powod? Jak pisali administratorzy to nie ich lista i taka liste mogl sobie kazdy wymyslec.. zreszta spójrz jakie ta sa godziny, tak troche nie realne jak dla mnie.

Mitsuzu

Według mnie admini powinni sprawdzić WSZYSTKIE konta, nie tylko z Listy Szula ;] ledwo co wróciłem do gry a tu takie jaja... masakra... jak tu rywalizować z innymi jak ludzie tak oszukują  :-\

Mazior

Cytat: Zajaczek w Luty 11, 2012, 15:27:35 PM
podaj racjonalny powod? Jak pisali administratorzy to nie ich lista i taka liste mogl sobie kazdy wymyslec.. zreszta spójrz jakie ta sa godziny, tak troche nie realne jak dla mnie.

lista jest jak najbardziej prawdziwa :] poza tym, ze kwoty na niej sa zbyt male ;] i jest ona wyciagnieta z maila adminow :)

Cytat: Mitsuzu w Luty 26, 2012, 15:36:29 PM
Według mnie admini powinni sprawdzić WSZYSTKIE konta, nie tylko z Listy Szula ;] ledwo co wróciłem do gry a tu takie jaja... masakra... jak tu rywalizować z innymi jak ludzie tak oszukują  :-\

tego nigdy nie zrobia :)