• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

NOWOŚCI

Zaczęty przez kaziu102, Marzec 29, 2013, 18:12:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ixat32

Składam propozycję zmiany wymiany bonusów w łapówkach z 500 za 1 bilet na 5000 za 1 bilet.Będzie to z korzyścią dla obu stron ,gdyż każdy będzie wolał kupić bonusy niż je klepać.Klepać będą tylko nieletni uczestnicy których w ogóle nie powinno być w tej grze.Proszę wszystkich o poparcie tego pomysłu. Pozdrawiam i dziękuję.

fate1ful

evil354

Dk-133

ego31

kosti1986

broliqe

Cytat: ixat32 w Luty 04, 2015, 12:14:17 PM
Składam propozycję zmiany wymiany bonusów w łapówkach z 500 za 1 bilet na 5000 za 1 bilet.Będzie to z korzyścią dla obu stron ,gdyż każdy będzie wolał kupić bonusy niż je klepać.Klepać będą tylko nieletni uczestnicy których w ogóle nie powinno być w tej grze.Proszę wszystkich o poparcie tego pomysłu. Pozdrawiam i dziękuję.
jestem na tak ;)

kamfora123

adrian123451251

paolo13

kieliszek

Jestem na nie, już sporo wykupiłem, więc byłbym na tym stratny :/
no chyba, że admin by przywrócił różnicę biletów (w co wątpie).

DidaReakty

wlasnie , juz wiele osob wykupilo bilety na ten bonus. Takie rzeczy robi sie od razu bo po zmianie wiele osob na tym straci. Zreszta tak to bylo zaplanowane aby zaroki nie skoczyly w mgnieniu oka. poza tym 5 tys za bonus to zbyt wiele , wystarczyloby 2 tys ale tak powinno byc na starcie

prpablo

jestem na tak  ;D
uważam również ze 2000pkt za 1 bilet jest bardziej realna niż proponowane 5000 pkt za 1 bilet  ;)

władysław Różyck

jestem za pozdrawiam :)

Słoń72