• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

AKTYWNOSC

Zaczęty przez Slaweksebaa1, Kwiecień 28, 2013, 13:50:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Don Tusk

A jaka jest tego użyteczność? No bo co mnie obchodzi ile kto jest zalogowany, ważne jest czy płaci składki, czy rozwija swoją postać i czy stawia się na atakach, a czy to robi w 5 minut czy w 23 godziny to przecież jego broszka.
Zbędne.

Slaweksebaa1

Cytat: Don Tusk w Maj 04, 2013, 00:39:27 AM
A jaka jest tego użyteczność? No bo co mnie obchodzi ile kto jest zalogowany, ważne jest czy płaci składki, czy rozwija swoją postać i czy stawia się na atakach, a czy to robi w 5 minut czy w 23 godziny to przecież jego broszka.
Zbędne.

MANIE AKURAT TO OBCHODZI JEZELI JESTEM SZEFEM GANGU.

Don Tusk

Cytat: Slaweksebaa1 w Maj 04, 2013, 10:35:44 AM
Cytat: Don Tusk w Maj 04, 2013, 00:39:27 AM
Zbędne.

MANIE AKURAT TO OBCHODZI JEZELI JESTEM SZEFEM GANGU.

I co, jeżeli płacę składki, stawiam się na atakach, podnoszę SV ale zajmuje mi to pół godziny dziennie to mnie wywalisz?  ;D

Slaweksebaa1

tak. bo ja lubie zielono a nie czerwono

prpablo

zbedne  tusk dobrze pisze  8)

Wyplacalni.p

Cytat: prpablo w Maj 04, 2013, 18:05:54 PM
zbedne  tusk dobrze pisze  8)

Przyda się to, bo jest tutaj 40% Ssaków co dzialają na szkodę Gangu, więc Dokładniejsza Analiza Aktywności osoby się bardzo przyda, jeżeli pilnujemy tego, aby wpłacali i nie naciągali, czyli że byli by uczciwsi, bo jak pokazuje Nieobecność osoby 2 dni, to jaka jest pewność że nie krórej ?
Akurat jeden mi mowił że był Nieaktywny tylko 26 godzin, więc 2 godziny różnicy jest, a pokazuje 2 Dni, czyli jest to błędne, więc to powinno być dokladniejsze, gdyż jest to przydatne.

A najlepiej jakby Admin włączal tylko tym, co chcą, najwygodniejsze rozwiązanie ;)