• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zwiekszenie dochodu za zorganizowany napad

Zaczęty przez Slaweksebaa1, Kwiecień 06, 2014, 19:15:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slaweksebaa1

Cytat: Wyplacalni.p w Kwiecień 06, 2014, 23:07:09 PM
Bądźcie realistami, niech będzie tak, jak w realu, jeżeli kantor ma zarobków 500 tysi, to tyle powinno być w napadzie, ale jak wiadomo to kantory są różne, małe, średnie i duże, ale rodzai  kantorów jest masę, Wymiany walut, srebra i złota, platyny, obligacji itp. tak więc ja myślę, aby napady na kantor były różnie urozmaicone, a dzięki temu nie były by tak nudne, ale za to jest chęć napadać, fajnie by było żeby wprowadzono kantor z poddziałami, czyli jak pisałem wyżej i tak samo ze stacjami benzynowymi oraz resztą napadów, dzięki czemu urozmaiciło by to grę.
Takie jest moje zdanie. ;)
Pozdrawiam.

Dobrze się czujesz ? Real ? Nie mieszach Facet bo lipa bedzie ,
Chodzi o to, zeby dawalo wiecej kasy i to wszystko. a nie jakies podzialki itd. I tu nie chodzi o kantor tylko o kazdy napad. kantor jest przykladem ze dostaje sie niskie pieniadze. plus kasa ma leciec na gang. wez zbierz 5 osob zaatakuj kantor zdobac 70 tys i rozbuduj sobie go czy cos. nie kombinuj panie i to jest moja propozycja tu tylko sie wypowiadaja ludzie tak lub nie  jesli masz inny pomysl to załóż sobie nowy temat pod ktorym i tak sie nie podpisza bo za duzo tu na forum krecisz. Tak lub nie . jak masz cos innego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. Pozdrawiam

Wyplacalni.p

Cytat: Slaweksebaa1 w Kwiecień 06, 2014, 23:10:23 PM
Chodzi o to, zeby dawalo wiecej kasy i to wszystko. a nie jakies podzialki itd. I tu nie chodzi o kantor tylko o kazdy napad. kantor jest przykladem ze dostaje sie niskie pieniadze. plus kasa ma leciec na gang. wez zbierz 5 osob zaatakuj kantor zdobac 70 tys i rozbuduj sobie go czy cos. nie kombinuj panie i to jest moja propozycja tu tylko sie wypowiadaja ludzie tak lub nie  jesli masz inny pomysl to załóż sobie nowy temat pod ktorym i tak sie nie podpisza bo za duzo tu na forum krecisz. Tak lub nie . jak masz cos innego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. Pozdrawiam

A ty się dobrze czujesz ?
Widzę że nie, ponieważ ty byś chciał od razu mieć 10 Bilionów za napad, ponadto tobie nic nigdy nie pasowało, poprostu jesteś zarozumiałym krytykiem, który uważa że jest kimś, a tak naprawdę jesteś nikim i sam zaczynasz burdy, skoro nie rozumiesz, to nic nie pisz, bo i tak jesteś zbyt przemądrzały, a rozumu zero, gdybyś miał rozum, to byś tak odrazu nie pisał, tylko byłbyś grzeczny, myślał i rozsądnie komentował.
A co do kręcenia, to akurat najwiecej kręcisz.

Slaweksebaa1

Cytat: Wyplacalni.p w Kwiecień 07, 2014, 08:02:38 AM
Cytat: Slaweksebaa1 w Kwiecień 06, 2014, 23:10:23 PM

A ty się dobrze czujesz ?
Widzę że nie, ponieważ ty byś chciał od razu mieć 10 Bilionów za napad, ponadto tobie nic nigdy nie pasowało, poprostu jesteś zarozumiałym krytykiem, który uważa że jest kimś, a tak naprawdę jesteś nikim i sam zaczynasz burdy, skoro nie rozumiesz, to nic nie pisz, bo i tak jesteś zbyt przemądrzały, a rozumu zero, gdybyś miał rozum, to byś tak odrazu nie pisał, tylko byłbyś grzeczny, myślał i rozsądnie komentował.
A co do kręcenia, to akurat najwiecej kręcisz.
koniec. juz sie wypowiedziałeś nie zasmiecaj mi tematu.o.O

damianWKS

Popieram pomysł Białego jak najbardziej, im więcej ludzi z gangu bierze udział w ataku tym wieksze pieniadze ale nie drobniaki które praktycznie kasujaą taką opcje w grze bo nikt z tego nie korzysta gdyż nie ma po co...
poZdro

siwix

Zdecydowane ZA.

Bo mi adrenalina gnije w gangu.
Kasa z napadu dla gangu!!
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77