• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Specjalne turnamenty dla gangów

Zaczęty przez boabalboa, Grudzień 14, 2015, 13:23:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy jesteśza wprowadzeniem specjalnych turnamentów dla gangów ?

Jestem ZA
53 (84.1%)
Jestem PRZECIW
10 (15.9%)

Głosów w sumie: 63

Slaweksebaa1

Rafal1496

RAFAELLOS

Emir

kieliszek

Kolejny sposób na klikanie w pasek...mało Wam?

Wyplacalni.p

To czego jest nie za mało, nie oznacza zaraz że za dużo - Nie chcesz ? Nie Klikasz ;) Proste ;)

Jumpers

Przecież ta gra tak została zbudowana że  w 50% klikasz w pasek a reszta klikasz buduj i czekasz godzine na rozbudowe wiec nie wiem jakiej zmiany byście chcieli :P Jest ciekawa opcja a nie zwykłe dodanie cyferki czy nowego biznesu więc nie ma co marudzić

kieliszek

Dokładnie, to będzie kolejna opcja klikania w pasek, a w konsekwencji i tak zmieni się tylko kilka liczb ( zwiększenie zarobków gangu)

boabalboa

Cytat: Jumpers w Grudzień 15, 2015, 20:20:06 PM
Przecież ta gra tak została zbudowana że  w 50% klikasz w pasek a reszta klikasz buduj i czekasz godzine na rozbudowe wiec nie wiem jakiej zmiany byście chcieli :P Jest ciekawa opcja a nie zwykłe dodanie cyferki czy nowego biznesu więc nie ma co marudzić
Dokładnie. Jaki zbyszek tu widzisz problem ? Nie chodzi o klikniecie czy większe zarobki dodałem że to drugorzędna sprawa. Chodzi o to żeby była rywalizacja, walka i lepsza zabawa a skoro od tylu lat klikamy wszyscy w pasek to chyba to lubimy :D

władysław Różyck

ciucia24

_Vinnie_

nie ma co ukrywac WG bija na głowe tury i cała reszte pomysł swietny  ;D jak najbardziej za