• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Specjalne turnamenty dla gangów

Zaczęty przez boabalboa, Grudzień 14, 2015, 13:23:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy jesteśza wprowadzeniem specjalnych turnamentów dla gangów ?

Jestem ZA
53 (84.1%)
Jestem PRZECIW
10 (15.9%)

Głosów w sumie: 63

boabalboa

Cześć
Mój pomysł jest taki aby wprowadzić ranking miesięczny lub 3-miesięczny walk gangów i na podstawie tego rankingu robić specjalny turnament dla gangów. Pierwsza opcja takiego turnamentu: Turnament wyglądałby tak jak ten obecny tylko że na siłę ataku składałoby się SV wszystkich członków gangu biorących udział w walce a sposób ataku wybierałby szef lub zastępca (zależy który byłby online). Nagrody w postaci biletów byłyby dla gangu. Druga opcja takiego turnamentu : Ewentualnie można to uprościć i wprowadzić drabinke turniejową. Walki odbywałyby się tak jak obecnie. Np wzięłoby udział 16 drużyn podzielone na 4 grupy. Pierwsze dwa miejsca z grupy wychodzą do ćwierćfinału tam jest losowanie par ćwierćfinałowych następnie półfinał i finał :) Opcji jest trochę a myślę że skoro walki gangów cieszą się dużą popularnością to taki turnament mógłby wiele wnieść do gry. Pozdro !

TKN mafia

willchemik

GKH

Albo graczy najaktywniejszych bo nie każdy klika Wg ;-)

/add : przydałoby się bo nie każdy gracz to kozak w top 25 a w gangach by się załapał ;-)
GKH

▓ Gang (+10%):  ▓  +++ Szukamy aktywnych osób. W tej chwili są wolne miejsca, jeśli jesteś aktywny, szukasz dobrego gangu oraz dobrej atmosfery to ten gang jest dla Ciebie! Nie zwlekaj pisz podanie, na pewno je rozpatrzymy!

http://g2.gangsters.pl/index.php?id=58&gangId=1271

grant

Bardzo ciekawy pomysł :) Powinien być tworzony taki ranking a później spec tury gangowe ^^ warto to przemyśleć i wprowadzić taką opcję

Jumpers

dosyć ciekawy pomysł trochę roboty admin przy nim by miał ale może być fajne popieram :P w takim Tourze była by szansa dla gangów które regularnie kończą tydzień w top powiedzmy 10 na zdobycie większej ilosci biletów  :) no i byłaby fajna zabawa

Edit:

Ja to widzę tak odbywałby się Tournament gangowy na podstawie MIESIĘCZNEGO rankingu walk suma 4 tygodni najlepsze 10 gangów miesiąca walczyłoby w Tourze powstała by zakładka wyglądająca jak ta ze spec tourem tournament wyglądał by tak że zamiast nicków były by po prostu nazwy gangów a walki wyglądały by już normalnie jak na WG

ixat32

Quintus Dias

jolaba

silo1992

bardzo fajny pomysł :) walki gangów cieszą się sporą popularnością więc coś takiego byłoby fajną opcją i na pewno zachęciło by do większej jeszcze rywalizacji :)

danielos112

V.I.P

boabalboa

Jumpers dlatego podałem dwie przykładowe propozycje żeby nie było dla admina aż tak dużo do roboty ;)

AlCapone

Jestem za POPIERAM

A jako nagrody najlepiej bilety grupowe