• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Żużel

Zaczęty przez Agnomen93, Styczeń 15, 2011, 19:01:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Agnomen93

Można zrobić konkurs jak wystartuje sezon żużlowy o bilety można by było obstawiać która drużyna wygra mecz. Wybór ligi zostawiam adminowi ( są 3ligi 2-1-ekstra liga). Mam nadzieje że pomysł spodoba sie kibicom żużla jak i adminowi. Dzięki. Piszcie co o tym sądzicie...

BlackRider

Cytat: Agnomen93 w Styczeń 15, 2011, 19:01:08 PM
Można zrobić konkurs jak wystartuje sezon żużlowy o bilety można by było obstawiać która drużyna wygra mecz. Wybór ligi zostawiam adminowi ( są 3ligi 2-1-ekstra liga). Mam nadzieje że pomysł spodoba sie kibicom żużla jak i adminowi. Dzięki. Piszcie co o tym sądzicie...
Administracja pewnie to weźmie pod uwagę. Zauważ, że cały czas są dodawane konkursy związane z jakimś sportem, ale szczerze wątpię, czy żużel się załapie. Dodawane są bardziej pospolite dziedziny, że tak to ujmę. Nie musisz więc zakładać wątków tego typu.

gigi

Dobry     
Może być    
Mi obojętne
Dlaczego w ankiecie nie ma Nie podoba mi się!?

KaziuBoss

gigi

Agnomen93

BlackRider nie zgadzam sie z tobą w Polsce żużel jest bardzo rozwinięty i jest dużo fanów tego sportu.

mati4don

Black powiem jedno.zuzel to chyba jedyna dyscyplina w ktorej polska jest jednym z najlepszych krajow.dziekuje black odejdz i nie pisz!
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ NA TAK

BlackRider

Cytat: Agnomen93 w Styczeń 17, 2011, 19:36:44 PM
BlackRider nie zgadzam sie z tobą w Polsce żużel jest bardzo rozwinięty i jest dużo fanów tego sportu.
Cytat: mati4don w Styczeń 17, 2011, 22:47:24 PM
Black powiem jedno.zuzel to chyba jedyna dyscyplina w ktorej polska jest jednym z najlepszych krajow.dziekuje black odejdz i nie pisz!

Ok, przepraszam panowie, ale administracja uwzględnia wydarzenia z dziedzin sportu i dodaje konkursy. Temat zbędny sądzę. Przepraszam za pomyłkę.

Ripper

Jestem tego samego zdania co Black..

Agnomen93

To jak administracja nie uwzględni ligi to zawsze zostaje Grand prix w którym jak wiadomo mamy mistrza Tomasza Golloba i vice mistrza Jarosława Hampela w Polsce są organizowane 3 imprezy GP w Bydgoszczy, Toruniu i w Lesznie. Polska liga żużlowa jest najbardziej rozwinięta niż w innych krajach. Z mati4don sie zgadzam i dzięki. Jak ktoś nie lubi tego sportu może niech się nie udziela jak się nie zna!

sigurd89

Cytat: Agnomen93 w Styczeń 18, 2011, 17:43:16 PM
To jak administracja nie uwzględni ligi to zawsze zostaje Grand prix w którym jak wiadomo mamy mistrza Tomasza Golloba i vice mistrza Jarosława Hampela w Polsce są organizowane 3 imprezy GP w Bydgoszczy, Toruniu i w Lesznie. Polska liga żużlowa jest najbardziej rozwinięta niż w innych krajach. Z mati4don sie zgadzam i dzięki. Jak ktoś nie lubi tego sportu może niech się nie udziela jak się nie zna!

Nie znam się na żużlu. I co z tego? Jestem za wprowadzeniem konkursu - może akurat fuksem uda się zdobyć kilka biletów? A może jeszcze czegoś się ciekawego dowiem? Wyjaśniłbyś mi czemu mam się nie wypowiadać?

Sigurd

Agnomen93

Chodzi o to ze ten co sie nie zna niech nie pisze na ten temat jakis bzdur. A takie podejscie jak twoje mi sie podoba i dzieki sigurd89.

BlackRider

Cytat: Agnomen93 w Styczeń 18, 2011, 17:43:16 PM
Cytat: Agnomen93 w Styczeń 18, 2011, 18:28:33 PM
Chodzi o to ze ten co sie nie zna niech nie pisze na ten temat jakis bzdur. A takie podejscie jak twoje mi sie podoba i dzieki sigurd89.
Długo jeszcze będziesz mi to wypominał ? Przeprosiłem, co się rzadko zdarza na tym forum, z resztą jak na każdym. Co mam jeszcze zrobić ? Odpuść już stary.

BlackRider

Cytat: mati4don w Styczeń 17, 2011, 22:47:24 PM
Mówiąc wtedy pospolite, nie miałem na myśli tego, że Polacy nie umieją jeździć. Chodziło mi o to że bardziej rozpowszechnione, że tak to tym razem ujmę. Piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna kosz coraz częściej F1 itp. Przepraszam z góry, jeśli znów kogoś uraziłem.

mycha3

Mi pomysł sie podoba.Choć trzeba przyznać,że tak dużo ludzi nie interesuje się żużlem w porównaniu do piłki nożnej.Ale mało kibiców to też nie ma :D.Żużel piękny sport :P.Ale głównie chodzi o to,że wiele osób nigdy nie oglądało,a gdyby zobaczyli może by ich to wciągnęło.Ogólnie jestem na tak.

PS.Sigurd nie muisz się podpisywać.Już chyba to kiedyś mówiłem?Chyba tak o ile mnie pamięć nie myli.

Mycha