• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Drag Do Gangu

Zaczęty przez Slaweksebaa1, Grudzień 14, 2014, 19:37:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

broliqe

Cytat: hopkins w Styczeń 13, 2015, 08:58:09 AM
o proszę!
administracja i właściciel to dwa różne byty ;)
admini to kisiel i wiatrówka.
a właściciel?
wychodzi na to, że jakiś gamoń który zasponsorował naszym adminom rozwój firmy.
a z tego co wiem to ta firma jest z funduszu dla absolwentów szkół wyższych.. więc...
o co tu chodzi? ;)
wręcz przeciwnie
właściciel - kisiel wiatrówka
admini - kisiel wiatrówka
czemu tak ? zwalają winę na "właściciela" który nie chce wprowadzać nowości "bo tak" ;)
przez co oni zwalają winę na człowieka widmo i wszyscy są zadowoleni :P

Slaweksebaa1

dinge85

też jestem za uważam że ulepszenia w grze to dobry pomysł .  8) . PZDR ŁKS ŁÓDŹ RETKINIA  8)

jolaba

malchenor

już dawno apelowałem, żeby dodać draga, 3-4 najlepsze i najdroższe gangi sobie świetnie poradzą na dzień dzisiejszy, więc jestem jak najbardziej za żeby inne gangi też miały możliwość rozwoju, DODAĆ NOWEGO DRAGA BĘDZIE WIĘCEJ KLIKNIĘĆ, O WIELE WIĘCEJ A O TO CHYBA CHODZI W TYM JAK SĄDZĘ, POZDRAWIAM GORĄCO A JAK NIE TO LEPIEJ SKOŃCZYĆ TĄ NIERÓWNĄ WALKĘ Z ADMINEM I PIĄTKĄ NAJLEPSZYCH GRACZY, CZEŚĆ

broliqe

Cytat: malchenor w Styczeń 24, 2015, 21:15:28 PM
już dawno apelowałem, żeby dodać draga, 3-4 najlepsze i najdroższe gangi sobie świetnie poradzą na dzień dzisiejszy, więc jestem jak najbardziej za żeby inne gangi też miały możliwość rozwoju, DODAĆ NOWEGO DRAGA BĘDZIE WIĘCEJ KLIKNIĘĆ, O WIELE WIĘCEJ A O TO CHYBA CHODZI W TYM JAK SĄDZĘ, POZDRAWIAM GORĄCO A JAK NIE TO LEPIEJ SKOŃCZYĆ TĄ NIERÓWNĄ WALKĘ Z ADMINEM I PIĄTKĄ NAJLEPSZYCH GRACZY, CZEŚĆ
idąc Twoim tokiem myślenia, uważasz że jak dodasz nowe dragi do gangów to słabsze gangi dogonią te najlepsze ?

władysław Różyck

ja za ułatwiło by gre :D

malchenor

małe gangi nie dogonią dużych ale będą miały radoche z grania, a wiedzę że gra jest ulepszana po VIPÓW, zacznij od nowa innym kontem bez wpłacania kasy w realu i zobaczysz o co mi chodzi

c4ash

Dokladnie, nowy drag tylko zwiekszy przewage dobrych gangow nad slabszymi.

Slaweksebaa1

Cytat: c4ash w Luty 01, 2015, 15:19:55 PM
Dokladnie, nowy drag tylko zwiekszy przewage dobrych gangow nad slabszymi.

Co z tego? nie wydajesz kasy nie masz BILO czyli nie masz kasy wirtualnej. nie wbijasz refow wiec tez nie zarabiasz. wiec moze od razu usunac bilety ? przeciez to dzieki nimi ktos od kogos jest lepszy albo np gang... :)

DidaReakty

dodanie jednego dragu nic nie da gdyz zarobki skocza na tyle ile beda mogly i dalej bedzie to samo. Po przelewie kasy 10 dni zajmie rozbudowa i wrocicie do punktu wyjscia. Bardziej mozna sie sklaniac ku wersji maciaska , osiagniecie danego poziomu powinno odblokowywac kolejny dodatek tak aby to mialo stopniowy sens . Mozna by bylo wprowadzic inne dodatki aby zapewnic rownomierny rozwoj gangu do wlasnej postaci tak aby jedno i drugie mialo porownywalna wartosc. Korzystaliby z tego zarowno gracze jak i admin gdyz odkrywanie nowych dodatkow powodowaloby ciagla chec podnoszenia pozycji w grze poprzez robienie przelewow. Zadowolilo by to kazdego , no moze oprocz tych ktorym zal dupe sciska ze ktos wydaje kase na gre i buduje swoja wirtualna postac . Pewnie admin juz wpadl na taki pomysl ale troche czasu trzeba aby go wprowadzic

Slaweksebaa1

moze odblokowywalo by sie to z lvl szefa ? :)

broliqe

Cytat: Slaweksebaa1 w Luty 05, 2015, 22:22:39 PM
moze odblokowywalo by sie to z lvl szefa ? :)
jest pełno dobrych gangów 300++ gdzie szefami są kukły ;)
więc nie bardzo, prędzej skłaniałbym się ku opcji po przekroczeniu poziomu dragu odblokowywałby się kolejny, albo by uprościć przy zarobku 200/250/300 itd albo 200/300/400/500/600 itd ;]
ciągłość w pakowaniu hajsu u admina by była ;]

Slaweksebaa1

wlasnie i dlatego siedzieli by w swoich gangach a nie robili gangi wsadzali kukly i trzepali kase...

Jumpers

teraz to juz za pozno są takie asy co mają po 2-3 dobre gangi i trzepią niezłe bilo inni to musza wydawac przyzwoity w miare hajs zeby  trzymac sie blisko. Co do propozycji mozna zrobic tak  ze po przekroczeniu kazdej setki w zarobkach gangu powiedzmy zaczynajac od 300mln bedzie możliwosc rozbudowy Siedziby gangu która jest juz nie potrzebna obecnie np za 500mld i uaktywni sie kolejny drag po przekroczeniu 400mln znowu bedzie można rozbudować siedzibę powiedzmy za 2 razy tyle i kolejny drag bedzie dostepny