• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ADMINISTRACJA OSZUSTEM!!!

Zaczęty przez [g2] xtra [g2], Marzec 31, 2013, 22:18:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

anianieblond

dokladnie, chociaz pojedyncze zgloszenie tez potraktuja powaznie, a juz izba kontroli skarbowej na pewno, oni nawet anonimy sprawdzaja, cos czuje, ze to wierzholek gory lodowej

anianieblond

przestana nas traktowac jak stado barankow, tylko trzeba dzialac

madafaka81

Admin sie teraz zdziwi bo co niektorzy w policji parcuja i sadownictwie :) zobaczymy jaki admin bedzie teraz madry i co wymysli zlodziej i oszust jeden !!!!

Przemowrc

mam tylko nadziej że my zwykli gracze zebysmy nie mieli z tym problemow potem

anianieblond

jak duzo graczy to poczyta, to m9oze byc dym, ale admin robi co chce, moze nas wsyzstkich z tego watku zbanowac.
prostuje, ja juz jestem zbanowana!!!

Przemowrc

Dalej niech mnie banuje to Michal robimy to co mieliśmy juz dawno zrobic wiesz o co mi chodzi

eli54321

Widze że tu jajca jak berety dopóki sprawa z pkt Xtry i reszty porządnych graczy jak Madafaka i Anianieblondi nie zostanie wyjaśniona i przywrócone jak należy bo to nie są żadni oszuści to ja przestaje w to grać, refka żadnego juz nie nabije ani zł nie wydam co to ma być !!!!!!!
2,10,22,32,34,42,44,51,66,72

madafaka81

Przemo i tak zrobimy :) I popieram Eliminatora w 100% !!!!!

[g2] xtra [g2]

Dnia 1 kwietnia mijają 2 lata od powstania G2.....zamiast dac graczom jakies bonusy bo mineły 2 lata to prosze....banowanie kont... zerowanie punktacji miesiecznej...Administracjo DZIĘKUJEMY ZA jakże WSPANIAŁE BONUSY :D HAHAHAHAHAHAHAHAHA...FRAJERZY!!!

Byczku

W NORMALNEJ grze z NORMALNA administracja by dali jakis upominek dla aktywnych graczy... :)

Skkf

Prezent niespodzianka :D

Zaskoczył nas frajer

Przemowrc

Tak ELI ładna przemowa ale oczywiscie jak najbardziej sluszna niech biedy sobie narobi teraz ne jest tak ze z nami mozna tak sobie zaczynac i konczyc bezkarnie jestesmy kilkunastu na jednego malego slabego admina

madafaka81

Nas jest wiecej a jak admina znajdziemy to zrobimy mu bana ale w realu.  Ja mam ziomala administratora sieci on uzyska dane admina z gangsters wiec niedlugo sie zobaczymy :)

anianieblond

nie xtra, to admin nas traktuje jak frajerow i baranow. mysli, ze usunie niewygodnych i tyle, ale reszta graczy sie musi wreszcie zastanowic nad gra - czy jest sens ladowac pieniadze i czas - BO KAZDY MOZE BYC NASTEPNY.
mowie to z cala odpowiedzialnoscia, bo gralam uczciwie

Przemowrc

ale ten cymbal admin nic nie rozumiem traci najlepszych graczy